Egy 76 éves férfi ütötte el L.L. Junior kisfiát: törökországi nyaralásukra tartottak éppen

LL Junior tragédia autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019. augusztus 31-én szörnyű tragédia történt: egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidkát. A kicsit hiába próbálták a helyszínre siető mentősök újraéleszteni, már nem adott életjelet. A rapper és volt felesége teljesen összemolottak, a fél ország gyászolja a kisfiút. Kiderült, ki vezette az autót.

Augusztus 31-én egy nyárbúcsúztató mulatságon vett részt Junior kisfiaival és volt feleségével, akik egészen a tragédia előttik büszkén fotózkodtak Lacikával és Dávidkával. Röviddel később azonban bekövetkezett az, ami minden szülő rémálma: Junior kisebbik fiát, Dávidot halálra gázolta egy arra közlekedő autós. A rapper ekkor már úton volt egy másik fesztiválra fellépni, a gyerekek az édesanyjukkal tartózkodtak a helyszínen.

Egy 76 éves férfi ült a volán mögött, akinek több unokája is van. Az idős sofőr teljesen összeomlott a baleset után, felesége is sokkos állapotba került, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű balesetet. A férfi vétlen volt a balesetben, állapította meg a rendőrség. A Bors megkereste F. Tamást, aki otthonában fogadta az újságírót, ám nem tudott megszólalni sem. Annyit elárult, hogy bár minden szabályt betartva közlekedett,

sosem fogja tudni megbocsátani magának a történteket.

L.L. Junior Forrás: facebook/L.L. Junior

Hopp Csilla, Junior volt kedvese feltehetően hazafelé sétálhatott koraeste a gyerekekkel. Szemtanúk szerint a kisfiú kirántotta magár édesanyja kezéből és kiszaladt az úton lévő zebrára, ám a gyalogosoknak akkor pirosat mutatott a lámpa és az arra járó autó elgázolta a kisfiút, aki 15 métert repült. Az ott tartózkodók egy hatalmas csattanásra és az édesanya kétségbeesett sikolyára lettek figyelmesek. A helyszínen tartózkodó rendőrök azonnal a kicsi segítségére siettek, ám az életét már nem tudták megmenteni.

Megszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"

L.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.
Ezért szakított Katie Holmes és Jamie Foxx: durván megalázták a színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezert-szakitott-katie-holmes-es-jamie-foxx-durvan-megalaztak-a-szinesznot.html6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx. A színésznő szemmel láthatóan nagyon jól viseli a kapcsolat végét. Kiderült, miért... TV + Sztárok--Zaklatják Molnár Anikót, a halálát kívánjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-zaklatjak-molnar-anikot-a-halalat-kivanjak.htmlA ValóVilág egykori szereplője már megszokta, hogy kap hideget-meleget, ám legújabb zaklatója túl messzire ment. Anikó úgy döntött, hogy nem jelenti fel, hanem egy másik módszerrel próbálja leállítani támadóját, aki durva üzeneteket küldött neki - írja a Bors. TV + Sztárok--Interjút adott Meghan Markle édesapja: úgy döntött, nem hallgat továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-interjut-adott-meghan-markle-edesapjaugy-dontott-nem-hallgat-tovabb.htmlAz esküvő és az azt megelőző botrányok óta nem nyilatkozott senkinek Meghan Markle édesapja. Most megtörte a csendet, a Daily Mailnek adott interjút.TV + SztárokOrigoMegszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"http://www.life.hu/sztarok/20190901-megszolalt-ll-junior-a-tragedia-utan-felszallt-az-egbe-a-kis-angyalom.htmlL.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.TV + SztárokOrigoMedencében élvezi az életet a Jóban Rosszban jóképű Szlávikja, Bozsó Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-medenceben-elvezi-az-eletet-a-joban-rosszban-jokepu-szlavikja-bozso-peter.htmlKihasználja az utolsó forró nyári napokat a Jóban Rosszban színésze Bozsó Péter, aki medencében vészeli át a meleget é szemmel láthatóan elégedett a sorsával. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Zsolti kiakadt Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190831-azsia-expressz-2-gaspar-zsolti-kiakadt-evelinre.htmlGáspár Zsolti határozottan megmondta Evelinnek, hogy nagyon magasak voltak az elvárásai felé. Zsolti kifejtette, hogy nem bír mindig a maximumon pörögni. Evelin azonban nem ismer kifogást, győzni szeretne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.