Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela és Bereczki Krisztián estek ki a játékból

Hódi Pamela Bereczki Krisztián kieső Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Bereczki Krisztián számára ért véget az Ázsia Expressz második évada. 

Hatalmas küzdelmet folytatott egymással Hódi Pamela, Bereczki Krisztián, Demcsák Zsuzsa, Kandász Andi valamint Janicsák Veca és Jancsó Ábel párosa. A hajszába egyenesen ágon Demcsákék és Hódiék jutottak be, Vecáékat pedig a csapat szavazta be. Embertpróbáló feladatokat kellett végrehajtaniuk a versenyzőknek. Igaz csak kevéssel, de Hódi Pameláék maradtak le és ezért nekik kellett távozniuk a műsorból.

Kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét: szextelefonját is elvitték, amit nagyon sajnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-kiraboltak-gabor-zsazsa-ozvegyet-szextelefonjat-is-elvittek-amit-nagyon-sajnal.htmlGábor Zsazsa özvegyét, Frederic von Anhalt herceget Los Angelesben rabolták ki. TV + Sztárok--Krokodilokkal teli vízbe esett Szorcsik Viki: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-krokodilokkal-teli-vizbe-esett-szorcsik-vikivideo.htmlSzorcsik Viki a Fem3Caféban mesélte el, hogyan esett bele a krokodilokkal teli vízbe és hogyan veszítette el a telefonjában lévő emlékeit.TV + Sztárok--Istenes Bence családi nehézségeikről vallott: második gyerekük születése után voltak problémáikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-istenes-bence-csaladi-nehezsegeikrol-vallott-masodik-gyerekuk-szuletese-utan-voltak-problemaik.htmlIstenes Bence nem csak a jót osztja meg követőivel, szerinte fontos, hogy a nehézségeket is elmesélje követőinek. Kétgyerekes apaként elárulta, mi a legnehezebb az életükben.TV + SztárokOrigoSzandi és lánya, Blanka közös produkcióra készülnek: egyelőre titkolják, hol lesznek láthatókhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-szandi-es-lanya-blanka-kozos-produkciora-keszulnek-egyelore-titkoljak-hol-lesznek-lathatok.htmlSzandi és lánya, Blanka közösen légtornásznak. Anya és lánya nagy dobásra készülnek, ám egyelőre titkolják, hol és mikor láthatjuk őket.TV + SztárokOrigoSzandi és lánya, Blanka közös produkcióra készülnek: egyelőre titkolják, hol lesznek láthatókhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-szandi-es-lanya-blanka-kozos-produkciora-keszulnek-egyelore-titkoljak-hol-lesznek-lathatok.htmlSzandi és lánya, Blanka közösen légtornásznak. Anya és lánya nagy dobásra készülnek, ám egyelőre titkolják, hol és mikor láthatjuk őket.TV + SztárokOrigoRetteg Gregor Bernadett: patkányméreggel akarták megmérgezni az állatatihttp://www.life.hu/sztarok/20190920-retteg-gregor-bernadett-patkanymereggel-akartak-megmergezni-az-allatati.htmlGregor Bernadett hatalmas állatvédő, otthonát is rengeteg kisállattal osztja meg. Nem is csoda, ha sokkot kapott, amikor a lábtörlőjén egy méreggel tűzdelt virsli darabot talált. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.