Mégsincs felvétel L.L. Junior kisfiának tragikus balesetéről? Az ügyvédek nyilatkoztak

Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/ -
baleset L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior kisfiát egy szabályosan közlekedő autó gázolta halálra. A hároméves Dávidkát azóta eltemették, de a jogi procedúra még nem zárult le.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a tragikus balesetet térfigyelő kamerák rögzítették, L.L. Juniornar pedig döntenie kell, hogy megnézi-e a megrázó képsorokat. Ma reggel az énekes és volt párjának, Dávidka édesanyjának ügyvédje a Mokkában nyilatkozott a jogi procedúra jelenlegi állásáról. A TV2 műsorában dr. Mester Csaba, L.L. Junior jogi képviselője azt is elárulta, hogy a korábban emlegetett felvételről ő jelenleg semmit nem tud.

"Én eddig erről semmilyen tájékoztatást nem kaptam, hogy az ott lévő térfigyelő kamera, ami ténylegesen fel van szerelve, az működött volna, és készített volna felvételt. Amennyiben ezek a felvételek léteznek, én nem gondolom, hogy Junior ezt lelki okok miatt meg kívánná nézni" - nyilatkotozott az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.