Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Emberkísérletben vettem részt

Forrás: Csonka András -
kísérlet Csonka András baktövis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.

Csak nyugi, nyugi! Ugye nem kapsz frászt, amikor azt hallod, hogy emberkísérletben vettem részt? Tudod, ez amolyan bulváros túlzás. Na jó, nevezzük inkább tesztnek. Van egy gyógynövény, úgy hívják, baktövis. Ki a fene gondolta volna, hogy ennek segítségével állítólag behúzhatom egy kicsit az időféket? Néhány hónapja megkeresett egy cég, akik bekapcsolódtak egy nemzetközi kutatócsoport munkájába, és néhány érdekes hatást ecseteltek a gyógynövénnyel kapcsolatban, és felkértek Ábrahám Edit és Sarka Kata mellett, hogy vegyek részt a termék itthoni tesztelésében.

Forrás: Csonka András

Viszont az interneten utána lehetett nézni a már létező amerikai vizsgálati eredményeknek, a baktövis évezredek óta használt és tapasztalt hatásainak, amit főleg a mongol és kínai területeken jegyeztek le. Ki a fene akar gyorsan megöregedni? Gondoltam, üsse kő, nézzük meg! A betegségmegelőző hatás érdekel persze a legjobban, bár állítólag, a telomeráz enzim visszaépítésével a bőr is kisimultabb lesz.

Na, ez az! Ez kell nekem! Ha egyszer is eszembe jutna a jövőben plasztikai sebész kése alá feküdni, gyorsan előkapom majd Mickey Rourke vagy Stallone fotóját, és konstatálva az elcseszett műtétek eredményeit, gyorsan le fogom beszélni magam erről.

Nincs is annál szánalmasabb, mint amikor egy műtét látszik az arcon. Úgyhogy nem. Maradjunk a természetes módszereknél, amennyi ráncom most van, azzal ki is egyezek jó időre. Szóval a teszt. Elég vicces volt. Egy hathetes időszak elején és végén mért különböző teljesítményeket a T-kód kutatócsoport. Volt szó-, szín- és hangfelismerés. Nagy égés lett volna, ha ebben bénázom, mert ugye a memóriámra igencsak szükségem van nap mint nap. Bár az is igaz, és ezt te tudod jól, hogy mindent elfelejtek, amit nem írok fel magamnak, és az arc-, illetve a névmemóriám is a nullához közelít, nem is értem, miért pont a színpadi szövegeket és mozgásokat tudom rögzíteni?! Ezzel együtt, a hat hét végén, a T-kód szedése közben javultak a mért értékek. Tiszta haszon!

Forrás: Csonka András

A legviccesebb az volt, amikor egy bérház lépcsőin kellett futkároznunk úgy, hogy két lépcsőnél többet nem léphettünk át. Szerinted mit gondoltak a lakók, amikor lenge öltözetben, izzadt pofával ott rohangált a gangos bérház lépcsőzetén Ábrahám Edit, Sarka Kata és jómagam? Talán azt gondolták ez itt a Kész átverés! show, de leginkább azt, hogy megbolondultunk.

Úgyhogy fiatalság, bolondság, remélem, még sokáig! Bár az tagadhatatlan, hogy az alapot ti adtátok apuval, a génjeim elég sokat tesznek azért, hogy mindenki megdöbbenjen, amikor a valós életkorom kerül szóba. Ilyenkor eszembe jut a nagyanyám, aki 91 évesen úgy ment el, hogy alig volt ránc az arcán, pedig egész életében csak valami ócska hidratálókrémet használt.

Mindenesetre bevetettem ezt a fegyvert most, a baktövis lényege, hogy természetes megoldás. Én pedig egyelőre minden mesterséges beavatkozástól irtózom. A cél az, hogy még sokáig ne nézzek ki annyinak, amennyi valójában vagyok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.