Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Ledrazséztak!

Forrás: Csonka András -
Koltai Róbert Jordán Tamás Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Na, most nézd meg ezt a két tekintetet! Mármint nem az enyémet, hanem a képen szereplő urakét. Azt hihetnéd, beállítottam őket, hogy ugyanúgy bámuljanak rám. Hohó, ez túl egyszerű megoldás lenne, az igazság viszont az, hogy ehhez semmi közöm nem volt, egymástól függetlenül, szabad akaratukból vetettek rám ilyen „csalafinta” pillantást az egykori legendás, kaposvári arany színházi korszak két bölénye, Jordán Tamás és Koltai Róbert.

Csonka András és Jordán Tamás Forrás: Csonka András

Na jó, Jordán hacukája kicsit magyarázatra szorul, belátom, mivel nem bolondult meg teljesen, hogy szabadidejében egy kivénhedt csotrogány jelmezében flangáljon, ellenben istenien alakítja az Operett színház Én és a kisöcsém előadásában Zolestyák szerepét.

Az öltözőben kaptam el egy jó kis szelfire. Imádom, hogy együtt öltözünk, zseniális humora van, igazi bölcs, ugyanakkor játékosan infantilis is, tele remek sztorikkal. Bár a színpadon kívüli idő nagy részét ő a büfében tölti a laptopjával, hiszen még itt sem felejtheti el, hogy közben igazgató is Szombathelyen, a színházban.

Szelfi Koltai Róberttel Forrás: Csonka András

Koltai Robival sokkal prózaibb körülmények között találkoztam egy plázában. Vagyis épp ebédelni készültem, amikor odalépett az asztalhoz, ő is kaját vett csak hazavitte. Amikor csak találkozunk, rögtön bőszen nosztalgiázni kezdünk és siránkozunk, hogy miért nem játsszuk már a 2005-ben bemutatott Illatszertár című zseniális darabot, amit Fehérváron és Pesten is játszottunk, velünk a főszerepekben. Egyik kedvenc szerepem volt, és Robi fantasztikus Hammerschmidt volt benne, a

főnököm az Illatszertárban. Sokáig nem bírta megjegyezni a becenevemet, amin a kollégák általában hívnak, a Brandyt, és egy jelenet próbáján, amikor próbálta elmagyarázni, mit miért csinálna inkább szívesebben abban a részben, nemes egyszerűséggel a Brandy helyett azt mondta: Drazsé.

Ezen napokig röhögtünk. Állítása szerint csak arra emlékezett, hogy van a névben valami berregés, és ezért tippelt a drazséra.

Tulajdonképpen nem is rossz ötlet. Na de azért maradok inkább Brandy. Most már ő sem téveszt. Majd ha újra együtt próbálunk…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.