Csonka András: Anyu, ugye hallasz? A suttyó, kibírhatatlan természetű zsenik nem érdekelnek

Forrás: Csonka András -
musical blog barátság Shrek Csonka András Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Tulajdonképpen miért is ne lehetne barátságban egy malac és egy szamár? Milyen paragrafus szól arról, hogy minden állat a saját környezetében haverkodjon? Na jó, szamarat még nem láttunk a sárban dagonyázni, és a malacok sem nevezetesek teherhordó képességeikről, de a 21. században már minden elképzelhető. Mondjuk egy fokkal könnyebb a helyzet, ha az említett állatokat emberek ábrázolják, mondjuk egy színpadon. Nem csigázlak tovább, anyu, a megfejtés persze, hogy a Shrek musical, ahol az általam megformált szamár körül elég sok állat nyüzsög még, így az Oláh Gergő által ábrázolt kismalac is. Bár az is igaz, hogy szerintem egyetlen szót sem szólunk egymáshoz, ettől azonban még ugyanolyan jóban vagyunk. Emberként.

Forrás: Csonka András

Tudod anno, amikor az X-Faktor aktuális évada zajlott, Gergő már az előselejtezőben kitűnt a többiek közül. Azonnal érezhető volt, itt valami történni fog, ami emlékezetes. Végig neki szurkoltam, nem hiába, meg is nyerte. Lehet, hogy nem ezért, de az most mindegy. Amellett, hogy kiváló hangi adottságai vannak, élmény volt hallgatni nyilatkozatait, az összeszedett, pontosan megfogalmazott, érzelmekkel átitatott gondolatokat. A szerénysége, a szakmai alázata szembeötlő volt. Soha nem tagadtam, hogy engem csak akkor érdekel igazán egy tehetség, ha az illető emberként is értéket, minőséget képvisel.

A suttyó, kibírhatatlan természetű zsenik nem érdekelnek. A közönség sokszor nem is tudja, kiért rajong valójában, és micsoda máz, milyen hazug álarc az, amit ő lát, és mögötte milyen nívótlan a karakter.

A fiúk Oroszlán Szonjával, aki Mary Poppinst alakítja Forrás: Csonka András

Gergőt meg is hívtam a Mary Poppinsra is, ahol mint egy igazi gyerek, úgy lelkesedett. Aztán voltak olyan rendezvények, ahol összefutottunk, fellépések, ahol épp váltottuk egymást, mindig örömmel üdvözöltük a másikat, mert bár nem jártunk közös társaságba, nem buliztunk együtt sosem, szinte már így is haverokká váltunk. Sose gondoltam volna, hogy pont a musicalszínpad lesz, ahol együtt lépünk fel. Gergőnek ez sem fog gondot okozni, ez nyilvánvaló.

A Családbarát magazinban Forrás: Csonka András

Ma Gergőnek köszönhettem, hogy lazább volt a próbanapom, mert a Családbarát magazinba siettem, ahol ő volt a fővendég, és hozzá érkeztek családtagok, barátok, kollégák. Na jó, szeretek próbálni, de azért minden szabad percért hálás vagyok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.