Lázár Chef receptjei bögresüti sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez ezentúl Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés valóságos gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.

Hozzávalók 12 kávéscsészéhez:

20 dkg barack (konzerv)
1 dl olvasztott vaj
10 dkg liszt
16 dkg cukor
2 egész tojás
2 evőkanál bazsalikomlevél apróra vágva
1 csipetnyi só

Forrás: Lázár Chef

Elkészítési idő: 25 perc

Elkészítés:

Egy keverőtálban a tojást, a cukrot, a lisztet, az olvasztott vajat és a sót csomómentesre keverjük, majd kivajazott kávéscsészékbe töltjük (háromnegyedig). 170 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Közben a barackokat felszeleteljük, összekeverjük a vágott bazsalikomlevéllel és 3 evőkanál kompótlével. A barackszeletkéket a kisült piskóta mellett tálaljuk.

Tedd látványossá a klasszikust: így készül a rántotthús koronahttp://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140404-lazar-chef-sztarszakacs-a-rantotthus-korona-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez ezentúl Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés valóságos gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.Lázár ChefOrigoÜde tavaszi salátát készítünk kecskesajttalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140404-lazar-chef-sztarszakacs-a-kecskesajtos-salata-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez ezentúl Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés valóságos gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.Lázár ChefOrigoÍgy édes az élet: mazsolás kuszkusz eperrel és csokoládévalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140329-lazar-chef-sztarszakacs-a-mazsolas-kuszkusz-eperrel-es-csokoladeval-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez ezentúl Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés valóságos gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.Lázár Chef

Extra tipp:

A piskótát klasszikus módon, tortaformában is elkészíthetjük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.