Lázár Chef receptjei tojás húsvét 2014 tipp sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lázár Chef, a TV Paprika népszerű műsorvezetőjének tippje a maradék tojások felhasználására és egyben a locsolók fogadására.

A konfettivel töltött tojás elkészítéséhez a tojások tetejét kifúrjuk, körülbelül fél cm átmérőjű kört alakítunk ki, a tojások alját pedig csak minimálisan annyira lyukasztjuk ki, hogy azon keresztül ki tudjuk fújni a tojások fehérjét és sárgáját. Ezután a nagyobb lyukon keresztül vízzel átmossuk. A tojásokat pár percre a tojásfestő tablettát feloldott, színes vízébe mártjuk. Miután a tojások elszíneződtek kivesszük, lecsöpögtetjük, és kiszárítjuk, majd a nagyobb lyukon át megtöltjük konfettivel, végezetül pedig színes, kör alakú papírlappal leragasztjuk a lyukat.

Forrás: Lázár Chef

Ezután teljesen felkészülten, "betárazva" várhatod a szódásüveggel vagy vödör hideg vízzel készülő locsolókat - hiszen ha húsvét, akkor hamarosan a locsolók is kopogtatnak az ajtón!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.