Müller Péter: "Sohase tedd más kezébe a sorsodat"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség párkapcsolat irányítás középpont főnök Müller Péter szerelem munka függés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 192. rész.
Forrás: Thinkstock

Barátod, főnököd, szerelmed vagy a párod – tudd, hogy a középpont nem bennük, hanem benned van! Így vagy megteremtve – az igazi vezetőd önmagad vagy. Bármilyen szerelmes vagy, gyenge, gyáva, odaadó, félős vagy jóindulatú: a sorsod kocsiját Te vezeted. Senki nem ülhet a volán mögé, csak te! Még a legjobb párkapcsolatban sem adhatod át a kormányt, a legjobb kezekbe sem, mert az önelfelejtés akkor is veszélyes, ha mások nem élnek vissza vele. Ez nem önzés, hanem az életről és a lelkedről való tudás: minden és mindenki a saját tengelyén forog.

Ha nem így élsz: dülöngélsz.

De ha felfedezed a középpontodat, még irányítani is tudod lelkedet és a körülményeidet. Onnan, önmagadból tudsz mindent megteremteni, megváltoztatni, jobbá tenni – mert ott él a Varázslód, aki belülről vezet, és ereje van. Manapság a legtöbb ember nem tudja ezt a titkot. Megfeledkezik önmagáról. Ezért van a párkapcsolatainkban és az életünkben annyi karambol.

Müller Péter: "Idővel rájössz, hogy két lelkiismereted van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150810-muller-peter-a-tarsadalmi-elvarasokrol-es-a-belulrol-fakado-igazi-lelkiismeretrol-beszel-eheti.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 191. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A szerelemnél hatalmasabb küzdelem nem létezik"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150803-muller-peter-bolcsessege-a-szerelemrol-es-a-kuzdelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 190. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Hányan születtünk zűrzavaros házasságban, boldogtalan anyáktól"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150727-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-arrol-beszel-hogy-a-tevedeseknek-sok-mindent-koszonhetunk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 189. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: „A szeretet nélkül kimondott bírálat és őszinte kritika még akkor sem igaz, ha egyébként igaz” http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150720-muller-peter-az-oszintesegrol-a-hibakrol-a-szeretet-nelkul-kimondott-biralatrol-es-oszinte.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 188. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Aki a szerelemben óvatos, lehet, hogy sohasem lesz igazán boldog"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150529-muller-peter-a-szerelemrol-boldogsagrol-oszintesegrol-mesel-heti-bolcsesseg.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 181. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Szerelemgyerekek vagyunk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150417-muller-peter-tanacsai-az-elethez-a-szeretetrol-arrol-hogyan-szulettunk.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 175. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.