Müller Péter: "A rossz szex és a rossz beszélgetés mögött mély rokonság van"

Forrás: Thinkstock -
szex beszélgetés Müller Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 204. rész.

Minden találkozás: esély. Adni akarok, és kapni is, egyszerre. Más szóval szeretni. Szeretni testtel, csókkal, lélekkel, érzéssel, gondolattal – egész lényemmel.

Forrás: Thinkstock

És ha nem sikerül, az minden síkon a szeretet csődje. Ezt a csődöt éppúgy átélhetem testileg, lelkileg, mint szellemileg is. Ha valaki nem hallgat meg, nem érdekli, mi van velem, mi bánt, ha nem érdekli, hogy mi fáj nekem, s mi az örömöm, csak mondja, mondja a magáét, és csupán azt akarja egy beszélgetésben, hogy „neki jó legyen”,

az olyan, mint a rossz szex vagy az önkielégítés.

Testünk, lelkünk és szellemünk csak létszintben és rezgésszámban különbözik, de az élmények nagyon hasonlóak. Minden művész tudja, hogy az alkotás élménye nemcsak hasonlít, de rokon a szeretkezés érzéki önfeledtségével. Mindkettő: teremtés. És bárkivel bensőséges kapcsolatot létesíteni azt jelenti, hogy befogadom magamba, és átadom magamat neki. A nem üres, tehát tartalmas és valódi emberi kapcsolatok így működnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.