Müller Péter: "A rossz szex és a rossz beszélgetés mögött mély rokonság van"

Forrás: Thinkstock -
szex beszélgetés Müller Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 204. rész.

Minden találkozás: esély. Adni akarok, és kapni is, egyszerre. Más szóval szeretni. Szeretni testtel, csókkal, lélekkel, érzéssel, gondolattal – egész lényemmel.

Forrás: Thinkstock

És ha nem sikerül, az minden síkon a szeretet csődje. Ezt a csődöt éppúgy átélhetem testileg, lelkileg, mint szellemileg is. Ha valaki nem hallgat meg, nem érdekli, mi van velem, mi bánt, ha nem érdekli, hogy mi fáj nekem, s mi az örömöm, csak mondja, mondja a magáét, és csupán azt akarja egy beszélgetésben, hogy „neki jó legyen”,

az olyan, mint a rossz szex vagy az önkielégítés.

Testünk, lelkünk és szellemünk csak létszintben és rezgésszámban különbözik, de az élmények nagyon hasonlóak. Minden művész tudja, hogy az alkotás élménye nemcsak hasonlít, de rokon a szeretkezés érzéki önfeledtségével. Mindkettő: teremtés. És bárkivel bensőséges kapcsolatot létesíteni azt jelenti, hogy befogadom magamba, és átadom magamat neki. A nem üres, tehát tartalmas és valódi emberi kapcsolatok így működnek.

Müller Péter: "Az igaz visszatér, ne félj!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151102-muller-peter-az-igaz-szerelemrol-beszel-az-elengedesrol-szabadsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 203. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ne manózz tovább!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151022-muller-peter-eheti-bolcsessegeben-a-lelki-segitokrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 202. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A félelmedet nem legyőzni kell, hanem megérteni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151019-muller-peter-a-felelmekrol-a-halalrol-beszel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 201. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Nem legyőzni kell az akadályt, hanem túljutni rajta"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150907-muller-peter-a-heti-bolcsessegeben-az-akadalyokrol-azok-ertelmerol-mesel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 195. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A szerelemnél hatalmasabb küzdelem nem létezik"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150803-muller-peter-bolcsessege-a-szerelemrol-es-a-kuzdelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 190. rész.Müller PéterThinkstockMüller Péter: „A szeretet nélkül kimondott bírálat és őszinte kritika még akkor sem igaz, ha egyébként igaz” http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150720-muller-peter-az-oszintesegrol-a-hibakrol-a-szeretet-nelkul-kimondott-biralatrol-es-oszinte.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 188. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.