Müller Péter: "Ha így szeretsz, megszűnnek a korlátaid"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet felettes Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 209. rész. 

Ez nem érzelmi szeretet. Ez baráti szeretet, amely erős és szüntelen, mint a legforróbb napsugár. AKI téged lelked mélyén szeret, segít, súg neked, veled van, segít megszületni és meghalni, ott áll a betegágyadnál, s bármilyen bajban van, fölemel és átölel, és hálás neked. Ha az emberek gyűlölnek, vagy elhagynak, Ő nem.

Forrás: Thinkstock

Ő szeret, és kitart melletted. Egyet kér, hogy te is szeresd őt, és gyakran beszélj vele.

Valaha imádságnak hívták ezt a beszélgetést, ma már egészen mást jelent. Ez a Valaki ott él nemcsak benned, hanem a párodban, az anyádban, a testvéredben, a kutyádban, a villanyszámlásban, a postásban, a pénztárosnőben, s abban a sok ostoba és elvakult emberben is, akik nem tudnak róla, s ezért értelmetlen az életük.

Ha egy macska szalad át előtted, tudd, hogy ez az Ő macskája, és benne van. Ha így szeretsz, megszűnnek a korlátaid.

És mindig van valakid.

Sokszor küld angyalokat neked, hogy segítsenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.