bölcsesség kölcsönösség érzés Müller Péter Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti útravaló:

Semmilyen nagy élményt nem lehet erőszakkal elérni. Ha belegázolsz valakibe: elveszíted. És ha a másik nem jön, nem tudod kierőszakolni, hogy jöjjön. Lelkünknek van egy telekhatára. Olyan, mint a vegyületeknél: csakis a külső elektrongyűrűk érnek össze és kapcsolódnak. Mint, amikor belekarolsz valakibe.

"Ha belegázolsz valakibe: elveszíted" Forrás: Shutterstock

Vagy, amikor kezed az övével összefonódik. Együtt vagytok. De azért ő is, te is a saját lábatokon jártok. Saját középpontotok van.

És ki kell jönni a határig! Lélekben is: ezt nevezik közös érzésnek. És testben is: ezt nevezik ölelésnek.
Ez így van egy jó beszélgetésnél is.
És amikor olvasod ezt a cikket, akkor is.
Én most átadok egy gondolatot: ha elém jössz, elfogadod, és a tiéd lesz. Ha nem: ott marad, betűkben. Meggyőzés nincs! Mert az már túllépést jelent.
A fontos élmények az embert megérintik.

Müller Péter: "Ez a lélek erotikája"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180212-muller-peter-a-lelkek-titkos-osszekotottsegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 324. rész. Müller Péter--Müller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst kereshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180205-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-arra-valo-igenyrol-vagyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 323. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a szerelem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180129-muller-peter-az-igazi-szerelemrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 322. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: "Honnan tudom, hogy Ő az igazi?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180122-muller-peter-az-igazirol-irta-a-honap-temajat.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Csak akkor szabad térdre hullani bárki előtt, ha az fölsegít"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180115-muller-peter-az-egok-felreallasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 320. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Szerelmes lettél? Vigyázz! Ez a legnagyobb háborúság!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171211-muller-peter-a-szerelemrol-az-eggye-valasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 316. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.