Müller Péter: "Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja..."

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség igazság tagadás Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 344. rész.

Isten, amikor megteremtette a világot, megteremtette azt is, akinek nem tetszett az egész. Aki minden „Igenre”, azt mondta, hogy „Nem!” Ő volt a főangyala, Lucifer, a tagadás, az Ellentét szelleme. Bölcs volt az Isten, mert tudta, hogy minden csakis az ellentétével együtt működik.

Minden igazságoddal szemben van egy másik igazság: épp az ellenkezője! Forrás: Shutterstock

Nagy írók és nagy tudósok legnagyobb bírálói: önmaguk voltak. Nem féltek saját nézetükkel ellenkezni, és bátran maguk ellen gondolkozni. Nagy merészség kell kimondani azt, hogy nincs igazam!

Napóleon úgy lett zseniális hadvezér, hogy sokáig maga ellen sakkozott. Sok partit elvesztett, amíg megtanult végül nyerni is. Ha párkapcsolatban élsz, ne sértődj meg, ha a párod néha azt mondja: hülye vagy. Gondolkozz el rajta! Hátha jót akar! Ha szeret: biztosan...

Müller Péter: "Van két olyan pillanata az életnek, amit nem szabad elnevetni" http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180628-muller-peter-a-humorrol-a-nevetesrol-onironiarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 343. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180625-muller-peter-a-varazsgondolatok-teremto-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a szeretet vagy szerelem sérülése"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180618-muller-peter-a-szivrol-a-szeretetrol-az-erzesrol-ha-baj-tortenik-az-osszekottetesekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 341. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Hiába szeretlek, ha te nem szeretszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180528-muller-peter-a-szeretet-szerelem-kolcsonossegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 338. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Az élethez sok megalkuvás kell"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180516-muller-peter-a-megalkuvasrol-az-egysegrol-az-egeszrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 337. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Minden nagy és szép dolog a világon csakis erőből születhet"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180416-muller-peter-az-alazatrol-erorol-gyengesegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 333. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.