Müller Péter: "Ezt nevezik a lelkek titkos összekötöttségének"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség társ lélek Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 357. rész.

Megérezte. Ő egyedül. Mások még az arcodat is látták, előző nap hosszan beszélgettél velük, és nem vettek észre rajtad semmit. Ő meg érezte, nagy távolságból is.

Ezt nevezik a lelkek titkos összekötöttségének.

"Hogy ki a legjobb barátod, onnan ismered fel, hogy váratlanul fölhív telefonon, akár késő este is, és ezt kérdi: 'Mi bajod van?" Forrás: Shutterstock

Az is lehet, hogy te is föl akartad hívni őt, de mégsem tetted. Lebeszélted magad, és őrizted tovább a nyomasztó bajodat. Ő meg átlátott beléd. Az is tudta talán, hogy éppen hívni akartad őt. Ezek a láthatatlan lélek-kapcsolatok megfejthetetlenek. De minden esetben az igaz szeretet jelzései. És nagyon gyakoriak. Azt hiszem, most is eszedbe jut valaki!... Nem biztos, hogy a barátod. Lehet az anyád, a gyereked, a párod, vagy a szerelmed is. Hívd föl, mert rád gondol!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.