Müller Péter: "A szeretet akkor kezdődik és addig tart..."

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 377. rész.

Ilyenkor csak te vagy a fontos, nem én. Nem folytatok belső monológot, amikor beszélsz hozzám, hanem csak téged hallgatlak. Beléd bújok, én engedem, hogy belém jöjj! Két idegen világ így lesz ismerőssé egymás számára. Így válik két elem egy vegyületté. Egymásba bújnak az elektronjaik. És ez történik az igazi barátságnál, a mély emberi kapcsolatokban, ez történik a szerelemnél. És ez történik a szeretkezésnél is. Az a jó nekem, ha neked jó. A figyelem lényege az odaadás.

"A szeretet akkor kezdődik és addig tart, amíg rád figyelek! Csak Rád!" Forrás: Shutterstock
Müller Péter: „Egyetlen bűn van a világon, amelyből minden baj ered”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190308-muller-peter-a-nem-szeretesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 376. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Hiába szeretlek téged, ha te nem szeretsz engem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190227-muller-peter-a-szerelem-szeretet-nem-lehet-kizsarolni-megparancsolni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 375. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Szeretetből még pofont is lehet adni”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190221-muller-peter-bolcsessege-a-szeretetrol-es-gyuloletrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 374. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Bölcs ember számára nincs megrázóbb, részegítőbb és felszabadítóbb pillanat, mint..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190114-muller-peter-a-vilagok-vilagnezetek-orok-valtozasairol-es-az-egyetlen-allando-erzesrol-a-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 369. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Az igazmondás sohasem kíméletlen”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190107-muller-peter-a-kritikarol-igazmondasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 368. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181126-muller-peter-az-orangyalokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 364. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.