Müller Péter: "Ne függj a külvilágtól!"

Forrás: Shutterstock -
boldogság bölcsesség Müller Péter függés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 381. rész.

Ne függj a külvilágtól! Tanuld meg, hogy lelkiállapotaidnak nem tehetetlen elszenvedője, hanem előidézője is vagy.
Belülről légy vidám!
Akkor is, ha semmi okod rá.
Szíved mélyén öröm él.
Hozd föl magadban, akkor is, ha éppen nehéz helyzetben vagy.
Néha persze kell a szomorúság is.
De nem sokáig. Csak amíg érlel, és tanít.
Utána felejtsd el, dobd el, mint egy kinőtt gyászruhát – és nevess.

Tanuld meg, hogy lelkiállapotaidnak nem tehetetlen elszenvedője, hanem előidézője is vagy.
Belülről légy vidám! Forrás: Shutterstock
Müller Péter: „A legtöbb, amit egy másik embernek adni tudsz...”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190408-muller-peter-bolcsessege-a-figyelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 380. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A gyerek lelkét-sorsát a szülők alakítják"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190328-muller-peter-a-gyerekek-lelkerol-sorsarol-tanitasasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 379. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Sajog benned valami a mélyben”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190325-muller-peter-a-multrol-serelmekrol-az-azoktol-valo-szabadulasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 378. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A szeretet akkor kezdődik és addig tart..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190318-muller-peter-bolcsesseg-a-szeretet-mibenleterol-folyamatarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 377. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Hiába szeretlek téged, ha te nem szeretsz engem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190227-muller-peter-a-szerelem-szeretet-nem-lehet-kizsarolni-megparancsolni.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 375. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Ez a szeretetérzés biztos jelehttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190130-muller-peter-a-szeretet-erzesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 371. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.