Müller Péter: "Ez minden ölelés értelme"

Forrás: Shutterstock -
boldogság bölcsesség tanács Müller Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 389. rész.

Bizony szeretni, szerelmesnek lenni és szeretkezni azt jelenti, hogy a másikkal valamilyen módon eggyé válok.

Ez a boldogsággubanc.

"Szeretni, szerelmesnek lenni és szeretkezni azt jelenti, hogy a másikkal valamilyen módon eggyé válok" Forrás: Shutterstock

Úgy összeszövődnek a lelki, szellemi és idegszálaink, hogy én és te helyett azt éljük át, hogy MI. Érzem, amit érzel. Fáj, ami fáj, és boldoggá tesz az, ami téged. Ez az összeérzés, összegubancolódás minden ölelés értelme. Legyen ez testi vagy lelki. Vagy akár gondolati. Egymást szerető embereknek néha hasonló gondolatai vannak. Nehéz egy más világnézetű, más eszmeiségű embert szeretni. Megérteni lehet, de szeretni nehéz. Nem tudok gubanccá szövődni vele. Idegen szálak vannak benne, melyekkel nem tudok azonosulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.