Peller Mariann Bangó Margittal beszélgetett

Forrás: Facebook/Bangó Margit -
ezoterika interjú Peller Mariann Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Bangó Margittal beszélgettem a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsoromban.

Te olyan ember vagy, akire igaz a mondás, hogy hatalmas lelke van. Kérlek, mesélj egy kicsit a hitedről!

A hit az életem alapköve, meghatározója volt már egész kicsi gyerekkoromtól, és egészen a mai napig az. A családunk vallásos volt. Borzasztó szegények voltunk, 17 éves koromig mindig csak a mások levetett ruháit hordtam, de hát az volt a fontos, hogy nekem és a 7 testvéremnek legyen mit ennünk. Akkoriban iskolába menet minden reggel beszaladtam a templomba, leborultam, kértem, hogy legyen mit ennünk, és már futottam is az iskolába. Aztán, amikor elsőáldozó lettem, meghallotta a tiszteletes úr, hogy „milyen szép hangja van ennek a kis fekete lánynak" és megkaptam a szóló énekeket, és én tanítottam be a dalokat a többieknek. Aztán később, huszonéves koromban, sokat olvastam az Evangéliumot, de most, visszanézve látom, hogy meglehetősen bigott voltam akkoriban. Született egy baráti családban egy kislány, meghívtak a bemutatójára. Nem akartam elmenni, mert féltem, hogy ez egy más vallás, más Isten. De egy gyereket nem lehetett visszautasítani. Végül elmentem, és olyan szeretetteljesen fogadtak, olyan szellemiség járta át azt a templomot is, majd behozták a picit, az ablakon besütött a fény, rá a gyerekre, és én önkéntelenül térdre rogytam. Zokogtam, és azt mondtam, Uram, kérlek, bocsáss meg! Ott értettem meg sok igét, amit addig azt hittem, hogy értek.

Bangó Margit: ,,Zokogtam, és azt mondtam, Uram, kérlek, bocsáss meg! Ott értettem meg sok igét, amit addig azt hittem, hogy értek" Forrás: Facebook/Bangó Margit

A te hited nagyon erős, ugye?

Igen, és az évek során egyre csak erősödött, bár természetesen, voltak olyan periódusok, amikor elgyengültem én is.

Veled nagyon sok minden történt életed során, és nem csak pozitív dolgok.

Hogyne, úgy szoktam mondani, hogy sok próba volt az én életemben. Ha csak azt vesszük, hogy 11 műtétem volt, és nem pici, rutinnak mondott műtétek, hanem nagyon komolyak is voltak. A legmegrázóbb az volt, amikor tüdőembóliával kórházba kerültem, egy vizsgálat után a doktornőm leült az ágyam szélére, és azt mondta: Margitkám, őszinte leszek magához, mert tudom, hogy maga erős. Sajnos a mellében daganatot találtunk, és annak is a legrosszabb fajtáját. Azonnal kellene műteni, mert már a mirigyek is fertőzöttek, de az állapota nem teszi még lehetővé. Ez hatalmas próbatétel volt. Először nagyon elkeseredtem, az unokákat féltettem, nem is magamat, mert én boldogan megyek „haza", ha eljön az idő. De elszégyelltem magam, bementem a szobába, leborultam, és imádkozni kezdtem: Uram, a te kezedbe teszem az életemet, tégy velem, amit jónak látsz, de ne az én akaratom, hanem a te akaratod legyen meg! Végül, meg is lett, itt vagyok. Azért meséltem el ezt korábban is, hogy az én erőtlenségemből erőt adjak azoknak, akik hasonló bajjal küzdenek.

,,Azért meséltem el ezt korábban is, hogy az én erőtlenségemből erőt adjak azoknak, akik hasonló bajjal küzdenek" Forrás: Instagram/Peller Mariann

Gondolkodtál azon, hogy vajon miért jöttek ezek az életedbe?

Soha az életemben nem tettem fel Istennek azt a kérdést, hogy miért, Uram?

Ezt hogy bírod ki?

Mert meg vagyok győződve róla, hogy minden rossz, ami van az életben, az a rossztól, a Gonosztól van. De ha hiszünk tiszta szívvel és alázattal, akkor meggyógyít minket az Isten. Tudom, hogy ahogyan van mennyország, úgy pokol is van.

El tudod képzelni, hogy többször élünk?

Nem.

Mit gondolsz, a tehetség honnan van?

Egyértelmű, hogy odafentről van. Ki merem jelenteni, hogy Isten kiválasztott gyermekei kapják a tehetséget, valamiért. Nem azért, mert én olyan jó vagyok, mert nagyon sok rossz is van bennem. De azt hiszem, nem csak azért kaptam, hogy ezzel a kenyeremet megkeressem, és sokakat segítsek, hanem azért is, mert örömét leli bennem az Úr. Kaptam ráadásul egy nagyon erős emberismeretet, aminek igen komoly hasznát veszem, amikor a színpadon állok.

,,Ki merem jelenteni, hogy Isten kiválasztott gyermekei kapják a tehetséget, valamiért" Forrás: Thinkstock

Margit kizárólag azért vállalta, hogy Novák László tarot kártyából olvassa ki személyiségét, mert arra kértem, tekintsük ezt játéknak.

NL: Az első kártya arról mesél nekem, hogy az életedben egyensúlyra törekszel minden emberrel, még azzal is, akit nem szeretsz. Te minden embert oda helyezel, ahova való, úgy kezeled, ahogyan megérdemli, csupán az emberi léte miatt, függetlenül attól, hogy valójában hogyan viselkedik.

BM: Abszolút így van.

NL: A második lap azt mutatja, hogy rendkívül erős tűz energiák munkálnak benned.

BM: Igen, mint a veszett lovak, olyan vagyok néha.

NL: Ez még annál is több, nem feltétlenül tudsz róla. És nem engeded a középpontodból kimozdulni ezt a tűzenergiát, mert akkor mindent letarolna. Általában a tehetséges embereknek van ilyen, mert a művészethez, a nagysághoz tűz kell. Közben pedig az alázatodat és szelídségedet mutatja, hogy visszatartod ezeket a lángoló energiákat. A harmadik kártya arról szól, hogy folyamatosan építkezel, az életed során. És amit megteremtesz, azt pedig mindig tovább adod. A te jelszavad: adni.

,,A te jelszavad: adni" Forrás: Thinkstock

BM: Ez is igaz, ami nincs, én még azt is odaadnám.

NL: Végül a negyedik lap arról mesél nekem, hogy te igenis, rettenetesen el tudsz fáradni.

BM: El, ám! (sóhajt)

NL: De ezt elrejted előlünk, úgy csinálsz, mintha a topon lennél, és közben...

BM: Közben nagyon fáradt vagyok. Úgy érzem magam időnként, mint egy rogyadozó ház, amit a szél, ha megfúj, összeomlik.

NL: Érdekes módon, mi mégis inkább a benned munkáló tüzet érezzük, mert ennyire elrejted ezt a fáradtságot. De közben, nézd meg ezt a kártyát, az ember alak már a botjára támaszkodik, olyan fáradt.

BM: Ha őszinte akarok lenni, el kell mondanom, hogy én már mindennap fáradt vagyok. Közben pedig maximalista is vagyok. Mondták már nekem, hogy a színpadon fogok egyszer meghalni. Erre azt mondtam, a legszebb halál...

Tóth Gabi: „Voltam boszorkány, voltam tinédzser, akit megtámadtak”http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170615-toth-gabi-lesz-a-vendege-peller-mariannak.htmlPeller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Tóth Gabi nyújt betekintést életének azon részébe, amiben főszerepet játszik a változás, az önmagával való szembenézés. A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő őszintén beszél az életében jelenlévő keménységről és arról az átalakulásról, ami egy érzékibb nőt formált belőle. Peller Mariann--Peller Mariann: "Nem nyitom ki lelkem fiókjainak háromnegyedét, mert rettegek, hogy mit találok bennük"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170615-peller-mariann-erdelyi-monikaval-valo-beszelgeteserol-irt.htmlErdélyi Mónika határozott, vezető, karakán, véleményét nyíltan vállaló, az irányítást és egyben az életét a saját kezében tartó személyiség. Ezt a példát látta édesanyjától, aki szintén egyedül nevelte fel Mónikát. Mónikának valamiért osztoznia kell édesanyja sorsában. De vajon tényleg kell? Nem vagyok ebben biztos... Peller MariannThinkstockPeller Mariann Erdélyi Mónikával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170612-peller-mariann-erdelyi-monikaval-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Erdélyi Mónikával beszélgettem a Life Tv-n futó Utazás a lelked körül című tévéműsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann reinkarnációs utazásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170602-peller-mariann-reinkarnacios-utazasa-blogbejegyzeseben.htmlA bizonyosság iránti vágy és a végtelen kíváncsiság hajtott egy reikiutaztatást végző nő otthonába... Peller MariannThinkstockSzinetár Dóra lesz hamarosan Peller Mariann műsorának vendégehttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170601-szinetar-dora-lesz-hamarosan-peller-mariann-musoranak-vendege-utazas-a-lelked-korul.htmlSzinetár Dóra híresen óvja magánéletét, ezúttal azonban a legtitkosabb gondolataiba enged betekintést. Peller Mariann--Peller Mariann az agykontrollrólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170531-peller-mariann-blog-agykontrollrol.htmlCsonka Bandi a családunk imádott, jó barátja. Áldott jó lélek, ritka tiszta ember, tiszta szándékkal, jóindulattal, empátiával és nyitottsággal. Jó pár évvel ezelőtt elvégzett egy agykontrolltanfolyamot. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.