Utazás a lelked körül - Zséda: "Minden bátorságomat össze kell szednem, hogy kimenjek a közönség elé"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Zséda ezoterika Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Zsédával beszélgettem életről, halálról, hitről és erőről: Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal a LifeTV-n!

Peller Mariann: Része a hétköznapjaidnak a spiritualitás bármely része?

Zséda: Igen, egyrészt nagyon hallgatok a megérzéseimre, másrészt van olyan barátnőm, akivel szoktunk beszélgetni spirituális témákról is. És alapvetően az érzéseimmel dolgozom a színpadon is, hiszen egy alkotó ember így működik, na meg az alkotótársaimat is a megérzéseim alapján választottam ki.

Zsédenyi Adrienn (Zséda) Fotó: Polyak Attila/Origo

PM: Megfogalmaztad már magadnak, hogy te miben hiszel?

Zs: Keresztény családba születtem, apukám evangélikus, anyukám katolikus, tehát mindketten vallásos nevelést kaptak, ez volt a természetes. De az ő idejükben volt ebből konfliktusuk, abból, hogy a két család vallása nem ugyanaz volt. Ezért ők úgy döntöttek, hogy engem nem keresztelnek meg, hanem rám bízzák a döntést. Végül 14 évesen úgy döntöttem, hogy evangélikusnak keresztelkedem. Emlékszem, vágyakozva néztem azokat, akik vallási közösséghez tartoztak.

PM: Mit gondolsz, vannak sorsszerű találkozások?

Zs: Biztos vagyok benne, hogy vannak, ez is az, és például a férjemmel való találkozás is az volt. Úgy éreztem, mintha már régóta ismerném, azt is hittem, hogy korábban már találkoztunk, de nem. A fiammal kapcsoltban pedig olyan érzésem van, mintha a partnerem lenne, mintha nem is anya-fia viszony lenne köztünk, inkább testvéri.

PM: Miért ne lehetne, hogy előző életetekben testvérek voltatok? El tudod ezt képzelni?

Zs: Igen. Szeretném is hinni, hogy léteznek előző életek. Nyilván vannak olyan megmagyarázhatatlan vonzalmak és találkozások az én életemben is, amelyek talán megerősítik ezt. Többször volt például deja vu élményem. Ilyen nekem Franciaország is, annyira ismerős ott minden, hogy talán élhettem már ott, de még nem mertem utánajárni a dolognak. Azt is gondolom, hogy nem véletlenül nem tudunk arról, amiről nem tudunk...

PM: Az ember általában a mélypontokon keres valami fogódzkodót. Veled is előfordult ilyen?

Zs: Persze, nyilván elsősorban a magánéleti mélypontokon. Jártam már jósnál és asztrológusnál is. Valamiért az asztrológia közelebb áll hozzám, hitelesebbnek éreztem, amiket itt hallottam, és az asztrológusnak igaza volt. Van egyébként egy kedves barátom, aki pszichológus és asztrológus is egyben, és ő tud igazán segíteni, mert szükségem van a logikus magyarázatokra is. Talán épp ez fogott meg a férjemben is, hogy analitikus elme, nagyon kell, hogy észérvekkel igyekezzenek meggyőzni. De van otthon Belső Gyermek- és Angyal kártyám is. Amikor felmerül egy komolyabb kérdés az életemben, akkor szeretem elővenni, és húzok magamnak.

"Van otthon Belső Gyermek- és Angyal kártyám is" Forrás: Facebook/Zséda

PM: Éltél át már olyat, amit nem igazán tudsz megmagyarázni?

Zs: Amikor utoljára meglátogattam Sík Olgát, aki előtte az énektanárnőm, sőt, mentorom volt itt Budapesten... Akkor még nem tudhattam, hogy ez a találkozás egyben végső búcsú is lesz. Vidéki lányként a fővárosban úgy éreztem, ő a fogadott édesanyám. Ekkor már nem tanított, betegeskedett, és feküdt az ágyában, mint egy kis madárka. Csak mondta, mondta a történeteit, de már összefüggéstelen volt, amit beszélt. Eltöltöttem vele egy órát, majd az elköszönésnél egyszer csak felült az ágyban, és mint aki tökéletesen magánál van, a régi, erős önmagát idézve, így szólt: „Idefigyelj, kicsikém! Mi soha nem búcsúzunk, mert én mindig látni foglak." Majd visszadőlt az ágyba, és motyogott tovább. Ezt a mai napig nem tudom semmivel megmagyarázni. És tudom, hogy ott van velem. Vannak olyan helyek, ahol minden bátorságomat össze kell szednem, hogy kimenjek a közönség elé, akkor is érzem, hogy velem van.

Zséda izgatottan várta a Novák László, asztrológussal való találkozást.

NL: Nahát, ez egy király lap, akárhogy is nézem. Férfi minőség, nagyon erős személyiségre utal. Azonban természetesen benne van a lágyság is, mert Kelyhek lap, vagyis víz, lágyság, nőiesség is van benne. De az erődet egy király mutatja meg, nem egy királynő.

Zs: Érzem magamban a férfierőket. Furcsa is nekem, hogy azt mondják rám, hogy a nők nője vagy, a díva, amit én soha nem ragasztottam volna magamra. De kicsi koromtól így beszélnek rólam. Miközben ahhoz, hogy egy produkciót kézben tartson az ember, azért kell a hidegvér. És a versengés is jellemző rám, szeretem a játszmákat, ami szintén férfias, szerintem. Az életem nagy képét festem, és azt is élvezem, amikor hátraléphetek és ránézhetek kicsit. Van, amikor az ember kidolgoz apró részleteket, és nagy kérdés, hogy végül hová akasztják majd a múzeumban a művet.

"Azt mondják rám, hogy a nők nője vagy, a díva, amit én soha nem ragasztottam volna magamra" Forrás: Facebook/Zséda

NL: A második lap is férfi minőség, mert a Napot ábrázolja. De ez nem okoz belső feszültséget, mert a két lap kiegészíti egymást. A harmadik lap azt mondja nekem, hogy képes vagy bármilyen eseményt bárkinek a szemszögéből átélni. A lapon egy család jelenik meg, tehát minden családtag szemén keresztül képes vagy látni, átérezni az adott helyzetet. Lehet, hogy mondták már neked, hogy boszorkány vagy, ez ennek a képességednek köszönhető.

Zs: Igen, tényleg mondták már. Az is érdekes, hogy egyértelmű számomra, hogy a fiamnak mi a jó, egyszerűen érzem őt.

NL: A negyedik lap is egy király, Érmek király, aki jól akar élni a Földön, és jól bánik az anyagi javakkal. Ehhez szükséged van tervekre, hogy azokat megvalósítva gyarapodj. De mivel ez is egy férfias tulajdonság, ezt inkább elrejted előlünk.

PM: Magad hozod meg a döntéseidet?

Zs: Igen, mindig. Ezt nem is gondolnák az emberek... hogy ez a kis nő egymaga dönt.

PM: Nehéz lehet a férjed dolga!

Zs: Hú, igen, nem könnyű neki. De ezeknek nagyon örülök, mert ebből a beszélgetésből sok erőt fogok meríteni a folytatáshoz.

Utazás a lelked körül Peller Mariannal minden vasárnap 16:30-tól a LifeTv műsorán.

Peller Mariann: "Az út a fontos, nem a cél"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180214-peller-mariann-a-nyugvopontok-kereseserol.htmlAmikor Miller Zoltán színművésszel, énekes dalszerzővel beszélgettem az Utazás a Lelked körül című műsorban, a személyiségelemzése során kiderült, hogy Zoliban egyfajta folyamatos feszültség munkál, ami nem hagyja megnyugodni. Mintha nem tudna megpihenni, a nyugvó pontokon nem igazán érzi jól magát. Meg is erősítette ezt, úgy fogalmazott: „Mi, Millerek, csak útközben érezzük igazán jól magunkat." Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Miller Zoltánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180214-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-miller-zoltan-a-vendeg.htmlPeller Mariann vendége ezúttal Miller Zoltán énekes volt. Utazás a lelked körül: minden vasárnap 16:30-tól a LifeTv-n. Peller Mariann--Peller Mariann: "Mindennek oka van ezen a világon"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180212-peller-mariann-az-igazirol-es-a-keresesrol-dundikaval-tortent-beszelgetes-kapcsan.htmlAmikor Majoros Hajni, vagy ahogyan még többen ismerik, Dundika volt a vendégem az Utazás a Lelked körül című műsorban, kiderült róla (Novák László, asztrológus tarot kártyáinak köszönhetően), hogy ami az érzelmek kifejezését illeti, sok esetben visszafogottabb, mint a szerelme és gyerekei apja, Majka. Azt is elmondta, hogy Petit bizony időnként zavarja ez a visszafogottsága, mert nem tudja megítélni, mit is gondol vagy érez Hajni valójában. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Dundika családjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180212-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-dundika-majoros-hajnalka-meselt.htmlAz Utazás a lelked körül Peller Mariannal vendége ezúttal Majoros Hajnalka, azaz Dundika volt, aki nyíltan beszélt a magánéletéről és a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Jakupcsek Gabriella őszintén mesélt a hitérőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180205-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-jakupcsek-gabriella-a-hiterol.htmlAz Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című, LifeTv-n futó műsorom vendége ezúttal Jakupcsek Gabriella volt, aki őszintén mesélt hitről, Istenről és befelé fordulásról. Peller Mariann--Utazás a lelked körül: Pataki Zita őszinte vallomásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180119-utazas-a-lelked-korul-pataki-zita-oszinte-vallomasa-peller-mariannak.htmlVégre elérkezett az idő, és útjára indult a LifeTV spirituális témákkal foglalkozó sorozata, az Utazás a lelked körül Peller Mariannal. Mariann vendége ezúttal Pataki Zita volt, aki hitről, életről, halálról és családjáról is mesélt. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.