Manapság igen népszerű a jóga, így egyre többen hódolnak a keleti kultúra egyik meghatározó elemének. A LifeNetwork Privátséfje, Marton Adrienn is beleszeretett ebbe a mozgásformába és legalább heti 1 alkalommal beiktatja az életébe.

A sport mindig is az életem része volt, de régebben inkább az aktív, pörgős mozgásformákat részesítettem előnyben. Aztán ahogy telt-múlt az idő és a munkám és az életem is egyre mozgalmasabbá vált, úgy éreztem, hogy olyan mozgásra van szükségem, ami nyugtat és ellazít.

Forrás: Marton Adrienn

A barátaim egytől-egyig a jógát javasolták, én pedig elsőre kissé szkeptikusan álltam a dologhoz.

Aztán miután túl voltam már pár alkalmon éreztem, hogy igen ezt nekem találták ki. Beleszerettem és attól kezdve már izgatottan vártam mikor mehetek legközelebb."- mesélte Adrienn, aki eleinte zavarban érezte magát az órákon, mert nem tudta elsőre megcsinálni a mozdulatokat úgy, ahogyan a többiek. Az oktatója biztatására azonban elkezdett hinni magában, és rájött, hogy mindez agyban dől el, így mostanra sokkal hajlékonyabbá vált a rendszeres gyakorlások során. A jóga nemcsak a testét változtatta meg, hanem a gondolkodásmódját is. „Sokkal rugalmasabbá, könnyedebbé váltam. Megtanultam, nem aggódni a dolgokon és ellazulni, elengedni a negatív gondolatokat, érzéseket. Nagyon jó hatással van a testemre és a lelkemre is. Felszabadultnak, kipihentnek, nyugodtan érzem magam a jógától és tudom, hogy bármire képes vagyok, ha küzdök érte. A munkámban és a magánéletben is sokkal aktivabb, megfontoltabb, és harmonikusabb lettem. Szívből ajánlom mindenkinek kortól függetlenül.