Megtanultam, nem aggódni állandóan a dolgokon

Forrás: Marton Adrienn -
séf aggódás Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság igen népszerű a jóga, így egyre többen hódolnak a keleti kultúra egyik meghatározó elemének. A LifeNetwork Privátséfje, Marton Adrienn is beleszeretett ebbe a mozgásformába és legalább heti 1 alkalommal beiktatja az életébe.

A sport mindig is az életem része volt, de régebben inkább az aktív, pörgős mozgásformákat részesítettem előnyben. Aztán ahogy telt-múlt az idő és a munkám és az életem is egyre mozgalmasabbá vált, úgy éreztem, hogy olyan mozgásra van szükségem, ami nyugtat és ellazít.

Forrás: Marton Adrienn

A barátaim egytől-egyig a jógát javasolták, én pedig elsőre kissé szkeptikusan álltam a dologhoz.

Aztán miután túl voltam már pár alkalmon éreztem, hogy igen ezt nekem találták ki. Beleszerettem és attól kezdve már izgatottan vártam mikor mehetek legközelebb."- mesélte Adrienn, aki eleinte zavarban érezte magát az órákon, mert nem tudta elsőre megcsinálni a mozdulatokat úgy, ahogyan a többiek. Az oktatója biztatására azonban elkezdett hinni magában, és rájött, hogy mindez agyban dől el, így mostanra sokkal hajlékonyabbá vált a rendszeres gyakorlások során. A jóga nemcsak a testét változtatta meg, hanem a gondolkodásmódját is. „Sokkal rugalmasabbá, könnyedebbé váltam. Megtanultam, nem aggódni a dolgokon és ellazulni, elengedni a negatív gondolatokat, érzéseket. Nagyon jó hatással van a testemre és a lelkemre is. Felszabadultnak, kipihentnek, nyugodtan érzem magam a jógától és tudom, hogy bármire képes vagyok, ha küzdök érte. A munkámban és a magánéletben is sokkal aktivabb, megfontoltabb, és harmonikusabb lettem. Szívből ajánlom mindenkinek kortól függetlenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.