Isteni és különleges saláta a hétköznapokra. Marton Adrienn receptje.

Hozzávalók: 4 ek. olívaolaj, 3 ek. aszalt paradicsom leve, 70 gr dióbél, 2 db hosszú szál póréhagyma, 100 gr aszalt paradicsom, 50 gr feta sajt, só, bors.

Meleg póréhagymás saláta aszalt paradicsommal és dióvalForrás: Privát séf

Hogyan kell elkészíteni?

1. A póréhagymát az olajon puhára pároljuk.
2. Adjuk hozzá a felkockázott, aszalt paradicsomot, és még pár percig érleljük az ízeket.
3. Öntsük bele az aszalt paradicsom 2 evőkanálnyi levét a meleg alapba. Kevergessük még a serpenyőben hagyva 2 percig.
4. Keverjük bele a diót, majd tálaláskor adjuk hozzá a felkockázott feta sajtot.

Tipp
Csak a legvégén ízesítsük, mert a feta sajt íze miatt lehetséges, hogy sóra már egyáltalán nem lesz szükségünk.