Roberto konyhája csoki recept keksz müzli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészséges, mégis finom édességre vágysz? Készítsd el a Life.hu séfjének, Rostás Róbertnek a legújabb desszertjét!

Hozzávalók:

  • 300 g liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 1 csipet só
  • 140 g porcukor
  • 1 csomag vanília cukor
  • 200g vaj
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 250 g csokis müzli
Forrás: Roberto konyhája

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.

A tojásokat tálba ütjük, hozzáadjuk a puha vajat, a porcukrot, a narancs reszelt héját, valamint a vanília cukrot. Robotgéppel habosra keverjük, egy csipet sót adunk hozzá. Átszitáljuk a lisztet a sütőporral, majd kanállal a masszához keverjük és ezzel el is készült a keksz alapunk.

Belekeverjük a csokoládés müzli keveréket, majd sütőpapírral bélelt tepsire kanalazzuk. Hagyjunk a kekszek között 3-4 cm távolságot, mert sütés közben veszi fel a kerek kekszformát. Készíthetünk kisebb vagy nagyobb kekszeket. Én a nagyobb fajtákat készítettem most el. (Én most a nagyobb fajtákat készítettem el.) Sütés: 175 fokon 17 perc a sütő középső részében.

Roberto konyhája - Tiramisu, az isteni kávés finomsághttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160608-rostas-robert-a-life-hu-sefje-kaves-tiramisut-keszit.htmlRostás Róbert, a Life.hu séfje ezúttal egy olasz ínyencséget hozott el nektek - lessétek el a receptjét, és készítsetek ti is édes, krémes tiramisut! Roberto konyhájaOrigoRoberto konyhája: Búzacsírás vitaminsaláta http://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160606-rostas-robert-a-life-hu-sefje-buzacsiras-vitaminsalatat-keszit.htmlA forró nyári napokon válassz valami könnyű, mégis finom harapnivalót. Rostás Róbert, a Life.hu séfje most egy különleges salátareceptet hozott neked. Roberto konyhája--Roberto konyhája: Epres túrótortahttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160530-rostas-robert-a-life-hu-sefje-epres-turotortat-keszit.htmlIgazi cukormentes csoda, ami egyszerre szemet gyönyörködtető és hűsítően finom. Marci barátom azt mondta, hogy eddig ez a legfinomabb sütim, három szeletet meg is evett szinte egymás után. Készítsétek el ti is, hogy bűntudat nélkül nasizhassatok! Roberto konyhája--Roberto konyhája: Lepd meg a legkisebbeket cuki falatokkal!http://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160524-rostas-robert-a-life-hu-sefje-tojaskremes-szendvicset-keszit.htmlKözeledik a gyereknap! Lepd meg a lurkókat mókás finom falatokkal, Rostás Róbert, a Life.hu séfje mutatja, hogyan csináld! Roberto konyhája--Roberto konyhája: Paradicsomos húsgombócleveshttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160307-rostas-robert-a-life-hu-sefje-paradicsomos-husgomboclevest-keszit.htmlSzombat reggel úgy éreztem főznöm kell egy finom levest! El is indultam a Rákóczi téri piacra, ahol belebotlottam a szomszéd Vali nénibe. Kérdeztem, mit vett és azonnal mondta is, hogy a legszebb marhahúst a piacon. Nekem sem kellett több, azonnal megkerestem a hentest és vettem egy 30 dkg marhalábszárat. Roberto konyhájaOrigoRoberto konyhája: Quiche baconnalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/roberto-konyhaja/20160229-rostas-robert-a-life-hu-sefje-quichet-keszit-baconnal.htmlErre a hétre elhoztam nektek a francia konyha egy remekbeszabott ételét! A quiche-ről, mint mindenki más, én is azt hittem, nagyon nehéz elkészíteni. De tévedni emberi dolog, imádok tésztát gyúrni és ez az egyszerű vajastészta nem lehet nagy kihívás senkinek. A tölteléket pedig kedvünkre variálhatjuk! Roberto konyhájaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.