emberség Sarka Kata naplók üzletasszony igazság bulvárhír bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetente egyszer találkozhattok Sarka Katával a Life.hu-n, ahol megosztja veletek legbensőbb gondolatait, érzéseit egy-egy téma kapcsán. 

„Hihetetlen, mi lett vele? Sarka Kata lefogyott! Sarka Kata, ahogy még sosem láttad! Sarka Kata megdöbbentő kijelentése! Hajdú felesége megint villantott. Sarka Kata kikerekedett! Sarka Katát támadják! Vajon mit tervez Sarka Kata? Nem tudja már, mit csináljon: Sarka Kata fitneszversenyző lett! Sarka Kata csak bronzérmes! Katát ketten is megelőzték! Nem sikerült az arany Sarka Katának!"

Sarka Kata: „Akár a legbensőbb gondolataimat is megosztom, ha olyan lelkiállapotban kezdek el írni” Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Egyre gyakrabban foglalkoztatott a gondolat: blogot írok. Hiába a hosszú évek kiképzése, a szinte mindennapos tapasztalatok, képtelenség megszokni a fentihez hasonló címeket. Cikkek, beszámolók, vélemények tucatjai jelennek meg nap mint nap, amelyeknek az alapja általában csak egy kép vagy egy mondat, ami köré egy hatalmas, habos történetet kerekítenek.

Ha túl sokat mutatok magamból, az a hír, ha keveset, akkor az. Ha gyerekekkel látnak, akkor naplopó vagyok, ha nélkülük, akkor hanyagolom őket. Őrület, igaz?

Pedig, ha tehettem volna, ha anyaként, dolgozó nőként, háziasszonyként és feleségként lenne elég időm rá, akkor nemcsak a mindennapok egy-egy fényképes szeletét osztanám meg a világgal, hanem azokat a gondolatokat is, amelyek egy-egy helyzetben vagy éppen egy hír kapcsán az eszembe jutnak. De lássuk be, erre ideje talán senkinek nincs a mai világban. Mégis, hoztam egy döntést. Ezentúl hetente egyszer, minden héten pénteken megosztom veletek azokat a gondolataimat, amelyek az adott héten a leginkább foglalkoztattak, vagy éppen abban a pillanatban futkároznak a fejemben, amikor a billentyűzet elé ülök.

Így talán kicsit többet tudhattok majd meg rólam, Sarka Katáról, és így tényleg nem csak egy fotó és egy hangzatos cím alapján kell majd ítélkeznetek rólam és felettem.

Ugyanakkor őszintén remélem, hogy ti, akik valóban kíváncsiak vagytok rám, megosztjátok majd a ti élményeiteket, gondolataitokat is majd velem. Gyereknevelés, házimunka, családi programok, egészséges táplálkozás, sport és megannyi probléma, öröm és bánat, amelyek nélkül az élet, a Nők élete unalmas, már-már felesleges lenne.

Én készen állok! Remélem, ti is! És őszintén remélem, hogy ez a napló legalább annyi örömöt, tanulságot, hasznos tanácsot tartogat majd számomra, mint amennyit nektek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.