Kókuszos finomság - ezt mindenki imádni fogja!

Forrás: Thinkstock -
kókusz Gréta konyhája keksz Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleged van az émelyítően édes, kalóriadús cukrászsüteményekből? Ha olyan édességet keresel, ami finom, nem hízlal és egészséges, akkor készíts kókuszos lenkekszet!

Tökéletes reggelire, tízóraira és uzsonnára: a kókuszos lenkeksz igazi energia-, ásványianyag- és vitaminbomba. Ha szereted a kókuszos ízeket, és odafigyelsz a vonalaidra, akkor próbáld ki Stőhr Gréta receptjét - a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Thinkstock

Kóstoltad már a répatatárt? Itt az ideje, hogy kipróbáld!http://www.life.hu/ez-zsir/20140305-greta-konyhaja-repa-tatar.htmlA répát nem csak nyersen vagy párolva érdemes fogyasztanod - akár hiszed, akár nem, tatárként is mennyei ez a vitamindús zöldség. Ez Zsír!--Élet a magban: egészséges csírák minden évszakbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140228-elet-a-magban-egeszseges-csirak-minden-evszakban.htmlA csíra egy fantasztikus élelmiszer, amit az év minden hónapjában érdemes fogyasztani. Stőhr Gréta azt is elárulja, miért.Ez Zsír!OrigoEhetsz bátran este 6 után is!http://www.life.hu/ez-zsir/20140223-egyel-batran-este-6-utan-is-a-fitneszvilagbajnok-tippjei.htmlNemrég már írtunk arról, hogyan szabadult meg 30 kilótól Németh Dorottya fitneszvilágbajnok. A fiatal lány teste most tökéletes, így neki hihetünk, ha azt mondja, hogy néhány fogyókúrával kapcsolatos „szabály" valójában nem több, mint rossz beidegződés. Dóri elárulta, melyek azok az ételek, amiket este 6 után is bátran ehetsz anélkül, hogy ártanál a vonalaidnak.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.