Gréta konyhája zöldség Stőhr Gréta curry lepény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészséges ebédre vagy vacsorára vágysz? Mutatunk egy igazi finomságot egy ősi recept alapján. Próbáld ki!

Kóstoltad már az ezékiel lepénykenyeret? Ez az ősi étel tökéletes arányban tartalmazza a szükséges esszenciális aminosavakat. Könnyen elkészíthető, nagyon finom, egészséges és tápláló is. Megtöltheted currys chilis babbal, lilahagymával, paprikával, friss salátával és tehetsz bele növényi tejfölt is. Ha szívesen elkészítenéd, ide kattintva próbáld ki Stőhr Gréta szuper recetjét!

Forrás: Thinkstock
Kókuszos finomság - ezt mindenki imádni fogja!http://www.life.hu/ez-zsir/20140311-greta-konyhaja-glutenmentes-kokuszos-lenkeksz.htmlEleged van az émelyítően édes, kalóriadús cukrászsüteményekből? Ha olyan édességet keresel, ami finom, nem hízlal és egészséges, akkor készíts kókuszos lenkekszet!Ez Zsír!--Édesburgonya-saláta pisztáciával - kóstold meg!http://www.life.hu/ez-zsir/20131204-greta-konyhaja-edesburgonya-salata-pisztaciaval.htmlÍme egy isteni ünnepi finomság - nem csak vegánoknak. Ez Zsír!Egészségesen ínyenc salátaöntethttp://www.life.hu/ez-zsir/20131112-stohr-greta-greta-konyhaja-egeszsegesen-inyenc-salataontet.htmlHiába eszel kalóriaszegény salátát, ha elrontod egy hizlaló öntettel. De erre is van megoldás - pillanatok alatt elkészül az a szósz is, ami nemcsak isteni, de nagyon egészséges is!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.