Íme a világ legegyszerűbb édessége - imádni fogod!

Forrás: Gréta konyhája -
Gréta konyhája energia Stőhr Gréta édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is szívesen elkészítenéd a világ egyik legegyszerűbb és legfinomabb egészséges édességét, akkor a következő finomság neked szól!

Az energiagolyó nevet kapta az az édesség, aminek minden hozzávalója nyers, tele van vitaminnal, ásványi anyaggal és enzimekkel. Elkészítése nem több, mint 10 perc, kitűnő nassolnivaló akár edzés előtt is, sőt, a gyerekek is imádják. Ha kíváncsi vagy Stőhr Gréta receptjére, a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Gréta konyhája

Öltöztesd tavaszi, zöld köntösbe kedvenc rizottódathttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140404-stohr-greta-greta-konyhaja-medvehagymas-rizotto.htmlAzt már tudjuk, hogy a medvehagyma igazi csodaszer. Ha nincs kedved nyersen elfogyasztani, akkor is számtalan lehetőséged van arra, hogy beépítsd a főtt ételek alapanyagai közé. Legutóbb medvehagymakrémes brassóit készítettünk, most pedig egy újabb finomságot mutatunk, melyet ismét kedvenc zöldségünk tesz tökéletessé.Stőhr GrétaOrigoFőzz a tavasz vitaminbombájával! Medvehagymás finomság, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140327-greta-konyhaja-medvehagymakremes-brassoi.htmlAzt jó ideje tudjuk, hogy a medvehagyma igazi csodaszer. Ha nincs kedved nyersen elfogyasztani, akkor is számtalan lehetőséged van arra, hogy beépítsd a főtt ételek alapanyagai közé.Stőhr Gréta--Kóstoltad már a répatatárt? Itt az ideje, hogy kipróbáld!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140305-greta-konyhaja-repa-tatar.htmlA répát nem csak nyersen vagy párolva érdemes fogyasztanod - akár hiszed, akár nem, tatárként is mennyei ez a vitamindús zöldség. Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.