Spárga, kicsit másképp - pikáns leves ízimádóknak

Forrás: Gréta konyhája -
Gréta konyhája kókusztej vegán spárga Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a spárgaszezon, amit imádunk, hiszen jobbnál jobb finomságokat készíthetünk ebből a zöldségből. A hanyományos ételeken túl próbálj ki új dolgokat, például Stőhr Gréta thai kókusztejes spárgakrémlevesét. Isteni lesz!

A spárgakrémlevest valószínűleg mindenki ismeri, de általában a hagyományos változat hódít. Pedig ez is egy olyan fogás, amit érdemes újragondolni, és megbolondítani szokatlan dolgokkal. Például kipróbálni a megszokottnál pikánsabb formában is. Ha kíváncsi vagy Stőhr Gréta mennyei receptjére, a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Gréta konyhája

Természetes nassolnivaló: kóstold meg a csokis datolya karamellát!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140504-greta-konyhaja-csokolades-datolya-karamella-fudge.htmlHa szereted a karamellát és a csokit, akkor a következő finomságot imádni fogod!Stőhr Gréta--A lagzin kötelező a hús? Dehogy! Íme egy vegán esküvői menühttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140421-stohr-greta-vegan-eskuvoi-menu-hus-nelkul.htmlA vegán esküvő hallatára bizonyára sokan felkapják a fejüket, hiszen a vegán életmód ma még önmagában is különlegesnek számít, főként, ha egy esküvői menüről van szó. Ha mégis ilyenre vágysz, jó, ha tudod, hogy nincs lehetetlen - Stőhr Gréta vegán szakácsnő, a Life.hu sztárszerzője mutat is egy menüsort, ami nemcsak finom, de egészséges is. Stőhr GrétaOrigoEgészséges finomság tavaszra: quinoa-puding illatos szamócávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140504-greta-konyhaja-mandulatejes-quinoa-puding-illatos-szamocaval.htmlHa nem kóstoltad még a quinoát, itt az ideje, hogy kipróbáld - imádni fogod!Stőhr GrétaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.