Az őszibarack salátába is mennyei - próbáltad már?

2014.08.21. 23:22

Nyersen, reggelire fogyasztva vagy joghurtba keverve imádjuk az őszibarackot, kóstoltuk már levesnek is, ám van ennek a gyümölcsnek olyan elkészítési módja is, amit megéri kipróbálni a következő napokban. 

Az őszibarack nem csak édességnek tökéletes: savanykás édes íze révén zöldségekkel, salátában is megállja a helyét. Istenien passzol a rukkola kesernyésségéhez, meghintve friss joghurtos citromos öntettel, pörkölt pisztáciával maga a mennyország az ínyenceknek. Elkészítése csak perceket vesz igénybe, mégis életre szóló gasztronómiai élményt szerez. Ha szívesen kipróbálnád Stőhr Gréta receptjét, a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Gréta konyhája

 

 

Stőhr GrétaőszibarackGréta konyhája