Az őszibarack salátába is mennyei - próbáltad már?

Forrás: Gréta konyhája -
Gréta konyhája őszibarack Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyersen, reggelire fogyasztva vagy joghurtba keverve imádjuk az őszibarackot, kóstoltuk már levesnek is, ám van ennek a gyümölcsnek olyan elkészítési módja is, amit megéri kipróbálni a következő napokban. 

Az őszibarack nem csak édességnek tökéletes: savanykás édes íze révén zöldségekkel, salátában is megállja a helyét. Istenien passzol a rukkola kesernyésségéhez, meghintve friss joghurtos citromos öntettel, pörkölt pisztáciával maga a mennyország az ínyenceknek. Elkészítése csak perceket vesz igénybe, mégis életre szóló gasztronómiai élményt szerez. Ha szívesen kipróbálnád Stőhr Gréta receptjét, a hozzávalókért kattints ide!

Forrás: Gréta konyhája

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.