Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Vége a húsvéti időszaknak is...ilyenkor szembesülünk azzal, hogy mennyi maradék van a konyhánkban. Na, mi most megmaradt főtt tojásokat jól felhasználjuk. A "rafkós fasírt" elkészítési folyamatát a rövid videóban megnézhetitek, amely a képre kattintva indul el! 

A videó a képre kattintva indul el.

 

Hozzávalók:

500 g darált sertéshús
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db tojás
4 db főtt tojás
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál mustár
1 db barna-magos baguette/ 2 db zsemle
só, bors, pirospaprika
olaj