Galambos Dorina Kandász Andrea UFF-videó spenót Péterfi-Nagy Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Kandász Andrea, a kiváló televíziós műsorvezető-szerkesztő hozott nekünk egy nagyon finom spenót variációt. Az utazás nagyköveteként bejárta a fél világot és egy igazán különleges ételt készítettünk vele. Az, hogy miért Andi a vendégünk és a különleges spenót elkészítésének folyamata a videóból kiderül, amely a képre kattintva indul el.

Hozzávalók:

450 g spenót
1 gerezd fokhagyma
1 fej vőrőshagyma
1 db paradicsom
200 ml joghurt
1 tk garam masala
Fél tk édeskömény
Fél tk kurkuma
1 tk gyömbér
fél chili paprika
100 g mozarella golyó

Unokáink is főzni fogják: mennyei epres sütihttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150422-peterfi-nagy-evi-es-galambos-dorina-finom-epres-sutit-keszitenek.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: házi tortilla chips - készítsd el te is!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150415-unokaink-is-fozni-fogjak-lanyai-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi-hazi-tortilla-chipset-keszit.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: Rafkós fasírt maradékbólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150408-az-uff-lanyok-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: a legfinomabb sárgaborsóleves, amit valaha ettélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150310-galambos-dornia-es-peterfi-nagy-eve-sargaborso-levest-foznek.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba! UFFOrigoTökéletes ebéd, nem csak vasárnapra: fokhagymás-citromos csirkecomb brokkolikrémmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150310-uff-lanyok-citromos-fokhagymas-csirkecombot-keszitenek-brokkolikremmel.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a fokhagymás-citromos csirkecombot brokkolikrémmel! UFF--Egy isteni csoda: vörösboros muffin UFF-módrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150302-az-uff-lanyok-vorosboros-muffint-sutnek.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a vörösboros muffint te is!UFFThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.