Vajna Timi repülőút trükk szépségtanács Andy Vajna utazás fitt szépség trendi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A blogomban megpróbálok néhány jó tanáccsal szolgálni nektek, hogyan maradjatok egy hosszú utazás alatt is üdék és stílusosak.

Azt mondják,

három igazán jó dolog van az életben: a szex, az evés és az utazás.

Az utóbbinak viszont talán kicsivel több árnyoldala van. Sokan nem szeretjük a felhők fölött vagy az autópályán eltöltött unalmas órákat. A bőröndbe való be-ki pakolás pedig az egyik legutálatosabb dolog. A repülőn sokszor nem túl ízletes az étel, ráadásul felfújja az embert. Mindezek ellenére szerencsés vagyok, mert pici korom óta a szüleimmel sokat utaztunk, és ez ma sincs másképp.

Mégis hogyan őrizd meg bőröd üdeségét egy-egy hosszabb, akár többszöri átszállásokkal teli út során, hogy ne nézz ki leharcolt „alien”-nek megérkezéskor? Nekem a következő tippek váltak be:

Az első és legfontosabb, hogy ne feledkezz meg az ivásról.

Persze nem a vodkára gondolok.

Lehetőleg szénsavmentes, nem túl hideg ásványvizet fogyassz. Mivel a repülőgépen kifejezetten száraz a levegő, az utazás előtt jó alaposan kend be az arcod, szád és kezed hidratálókrémmel. Ne viselj alapozót vagy bulisminket, és szükség esetére vigyél az útra szem- és orrcseppet.

A második legfontosabb dolog, hogy kényelmes cipőt és laza, ne túl szoros ruhát viselj. Vihetsz magaddal zoknit és egy jó meleg pulcsit is, mert a légkondi miatt könnyen megfázhatsz. A nehéz, szoros ékszereket lehetőleg hagyd a csomagodban. Kézfertőtlenítőnek, intimtörlőnek viszont nagy hasznát veheted, ha egy kis felfrissülésre vágysz.

Fogkefe, fogkrém elengedhetetlen – a repülőgépen se feledkezz meg arról, hogy étkezés után rendbe tedd a szájhigiéniád.

A kézipoggyászodba betett finom, selyem szemellenző és felfújható nyakpárna pedig igazán jó szolgálatot tehet egy hosszú út során.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

A hajad laza fonásba rakhatod, hogy ne gubancolódjon össze a többórányi ülésnél. Óránként mozgasd át a lábad, derekad, állj fel 5-10 percre, és sétálj egy picit.

Ha trombózisra hajlamos vagy, a gumiharisnya kötelező.

A leszállás előtt 1 órával kérj egy kis jeget az italod mellé, amivel dörzsöld be a szemed, ez kifejezetten jót tesz a táskák és puffadás ellen. Néha szoktam magammal vinni egy kis üveg mentolos olajat, aminek az illata energetizál. A reptéren megihatsz egy meleg gyömbér-, csalán- vagy mentateát, ami nyugtató és vízhajtó hatású. Így könnyen megszabadulhatsz a puffadástól.

Utazás alatt is vigyázz az egészségedre, és úgy próbálj ki új ízeket, hogy lehetőleg kerüld el az egészségtelen fogásokat.

Jó, ha a bőröndödbe becsempészed a kedvenc futócipődet is,

így egy kis mozgás során felfedezheted az új környezet páratlan szépségeit. Ha pedig korán kelő típus vagy, feltétlenül látogass el az adott ország virág- és halpiacára.

Jó tanács, és ezt tapasztalatból mondom, hogy első nap ne napozz órákig a tengerparton, mert úgy leéghetsz (naptejjel is), hogy az az egész utazásodra rányomja a bélyegét. A napszemüvegről se feledkezz meg.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Ha a hajadat túlságosan kiszívta a nap és a tenger, kiváló megoldás, ha kókusz- illetve ricinusolajból készített pakolást teszel éjszakára a fejedre.

A jetlaget úgy tudod a legjobban kiküszöbölni, ha helyi idő szerint a lehető legkésőbb fekszel le aludni az első 3 nap. Nekem ez tökéletesen bevált.

Ma már a mobilon is elérhető alkalmazásoknak hála, szótárakat sem kell cipelned. Semmiképp se feledkezz meg a szeretteidet tájékoztatni, hogy sikeresen megérkeztél. Útlevél, mobiltöltő, pénz, és máris indulhatsz! Kellemes utazást kívánok! Küldjetek képeslapot!

Mi az igazán vonzó egy pasiban? - Vajna Timi elárulja http://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160721-vajna-timi-andy-vajna-felesege-elarulta-mi-az-igazan-vonzo-egy-pasiban-kulso-belso-tulajdonsagok.htmlÚgy gondolom, gyárthatunk mindenféle elméleteket, hogy a tökéletes férfi magas, izmos, jóképű, az arca szimmetrikus. De menjünk túl ezeken a közhelyesen hangzó, szubjektív dolgokon. Vajna Tímea--Legyünk a beachen is istennők – Vajna Timi elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160705-vajna-timea-andy-vajna-felesege-a-nyari-bikinidivatrol-irt-es-adott-tanacsokat-hogyan-legyel-trendi.htmlA nyár a bikiniről és a vízparti tündöklésről szól. Ilyenkor végre megmutathatjuk, hogy fürdőruhában is tökéletes az outfitünk, amire mindenki irigykedve – vagy éppen vágyakozva – nézhet. Vajna Tímea--Vajna Timi tuti fesztiváltrendtippjeihttp://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160620-vajna-timi-andy-vajna-felesege-az-amerikai-coachella-fesztivalon-jart-es-elarulta-a-tuti.htmlHihetetlen, hogy megint eltelt egy év, és ismét elérkezett a nyári fesztiválidőszak. Ilyenkor kapok mindig észbe, hogy még nem intéztem szállást a Balaton Sound környékén, ráadásul eljön a pillanat, amikor áll az ember a gardrób előtt, és fogalma sincs, hogy mit vegyen fel. Ismerős? Vajna TímeaOrigoÖsztönző „szeretetbomba”http://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160526-vajna-timea-az-adakozas-fontossagarol-es-szereteterol-mesel-blogjaban.htmlMár egészen pici koromtól kezdve a szüleimtől és a nagyszüleimtől is azt a példát láttam, hogy a jótékonyság fontos és a mai társadalom egyik ösztönző „szeretetbombája”. Nekik is nagy szívük van, szociálisan érzékenyek, és sok szervezetnek segítettek már, és segítenek mind a mai napig. Vajna TímeaOrigoVajna Tímea szinte minden testrésze kivillant az estélyibőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160307-vajna-timea-dogos-estelyiben-jelent-meg-a-nemzeti-szinhazban.htmlGyönyörű ruhában lépett a Nemzeti Színházba Timi. A szolidnak nem mondható öltözékben dekoltázsát és végtelenül hosszú lábait is megcsodálhatjuk. Vajna TímeaOrigoÍgy vallott szerelmet férjének Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160107-vajna-timea-facebook-oldalan-vallott-szerelmet-ferjenek-andy-vajnanak.htmlVajna Tímea felesége Facebook oldalán üzent férjének, Andy Vajnának. Vajna TímeaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.