Virágkonyha Halmos Monikával: Forró combok, mézes mellek

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával -
Halmos Monika szirom rózsa csirkemell méz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. 

Október utója a rózsák hattyúdala is. Egy napsütötte napon szedjük le a kinyílt virágokat, és adjunk nekik egy esélyt a konyhában! Ne főzzünk belőlük lekvárt, szörpöt, eszünkbe se jusson kandírozott rózsaszirmot gyártani: a párás időben úgysem szárad meg! Egy mesés mézes-rózsás csirkemell tökéletes a hétvégi menübe.

Mézes csirkemell rózsaszirmokkal

Hozzávalók:

2 szép csirkemell,
só,
2 evőkanál méz,
2 evőkanál csípős paprikakrém,
maréknyi friss rózsaszirom,
a bundázáshoz liszt,
2 tojás,
zsemlemorzsa,
a sütéshez: olaj

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával

Elkészítés: A csirkemellekről a húst szépen lefejtjük, majd a négy húsdarab mindegyikét lapjában óvatosan bevágjuk úgy, hogy széthajthassuk. Az így kapott szép húsdarabokat kiverjük, megsózzuk, mézzel és paprikakrémmel megkenjük. Rózsaszirmokat egyengetünk el rajta, majd szorosan feltekerjük, hústűvel megtűzzük. Lisztbe, felvert tojásba, majd morzsába bundázzuk, és bő, forró olajban ropogósra sütjük. Az olajból kiemelve lecsöpögtetjük, a hústűt eltávolítjuk belőle, és azon melegében kínáljuk. Burgonyás paszternákpürét javaslunk mellé köretnek.

Ha nincs kedvünk a csirkemell töltésével bajlódni, legyen rózsás csirkecomb! A combokat jó előre dörzsöljük be rózsás fűszersóval, és sütőben süssük ropogósra. A friss rózsaszirmokat díszítésként használjuk, és szórjuk bele a salátába.

Engedjük, hogy a rózsa zamata még egyszer, utoljára magával ragadjon, ringassuk magunkat a virágos élvezetekben: szebb és kerekebb lesz tőle a világ!

Virágkonyha Halmos Monikával: Szex a virágoskertbenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20151009-viragkonyha-halmos-monikaval-szex-a-viragoskertben.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. VirágkonyhaThinkstockVirágkonyha Halmos Monikával: A büdöske és a hús egy nagyszerű pároshttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20151002-halmos-monika-a-viragkonyha-sefje-a-budoskerol-es-a-husrol-mesel-es-husgombocot-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: Levendulás-mézes fügehttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150918-halmos-monika-a-viragkonyha-szakacsa-levendulas-mezes-fuget-keszitett.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: Teli van a tökünk virággal!http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150727-viragkonyha-halmos-monikaval-teli-van-a-tokunk-viraggal.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaThinkstockVirágkonyha Halmos Monikával: Virágot a kamrapolcra!http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150717-viragkonyha-halmos-monikaval-viragot-a-kamrapolcra.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: Bodzás sajttorta - ettől leesik az állad!http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150522-halmos-monika-a-virgakonyhaban-bodzas-sajttortat-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.