a nap cikke víz gyógyítás víz programozása ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A víznél csak az oxigénre van nagyobb szüksége szervezetünknek, folyadékbevitel nélkül maximum 96 óráig bírjuk. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy a víz az élet egyik legfőbb forrása - azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy memóriával is rendelkezik, vagyis képes arra, hogy információt továbbítson.

Szervezetünk számára elsősorban azért fontos a vízbevitel, mert a sejtekhez a víz szállítja az egészséges működéshez szükséges tápanyagokat, majd segít abban, hogy szervezetünk megszabaduljon a salakanyagoktól. Lényeges, hogy az elfogyasztott víz mennyisége mellett a minőségére is odafigyeljünk, ugyanis a különféle szennyeződések mellett negatív információkat is tartalmazhat. Ráadásul azok az eljárások, melyek arra hivatottak, hogy megtisztítsák a vizet, nem alkalmasak arra, hogy energetikailag helyreállítsák az egyensúlyt.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Csepp a tengerben

A vízkristályokkal valószínűleg a japán származású Masaru Emoto foglalkozott a legmélyrehatóbban, aki munkatársaival együtt 3 órán keresztül, 25 °C-on hűtött különféle vízmintákat, majd mikroszkóp alatt lefényképezte a jégkristályokat. Azt tapasztalták, hogy míg a forrásvíz kristályai szimmetrikus alakzatot öltenek és szépen körülírható a formájuk, addig a klórral kezelt csapvíz kristályai amorf alakzatúak.

A tudóst igencsak lázba hozták az eredmények és további, érdekes kutatásokba kezdett. Több pohárba azonos mennyiségű desztillált vizet töltött, öntapadós papírokra pozitív (szeretlek, köszönöm, gyönyörű vagy) és negatív tartalmú (utállak, hülye vagy) szavakat írt, majd a matricákat felragasztotta a poharakra. Egy éjszakán át hagyta állni a vizet, majd mintát vett a poharakból, s a korábbihoz hasonlóan lefagyasztotta a vizet. A mikroszkópos vizsgálat során azt tapasztalta, hogy azok a vízkristályok, melyeket a kedves szavakból áradó pozitív energia hatott át, csodaszép alakzatba rendeződtek, a goromba kifejezésekből áradó negatív energia viszont lerombolta a szabályos kristályszerkezetet.

Forrás: www.masaru-emoto.net
Forrás: www.masaru-emoto.net

Vízkristályok a szeretlek és az utállak szavakra

Emoto több előadásában is elmondta, hogy sokaknak üzleti érdeke fűződik ahhoz, hogy homály fedje azt a tényt, miszerint a víz ily módon programozható, és számos információ átadására képes. Szerinte akár gyógyító vizet is elő lehet állítani, ami a gyógyszeripar bevételeinek jelentős csökkenését eredményezhetné. A víz programozásának módszerét az agykontroll használói is ismerik, és sikerrel alkalmazzák - nemcsak betegségek gyógyítására, hanem az élet más területén fellépő problémák orvoslására is.

A víz szót fogad!

A kísérletek során érdekes próbát tettek: a különböző kifejezéseket más-más nyelven írták a poharakra. Az eredményekből úgy tűnik, hogy a víz minden nyelven "ért": akárhogy szóltak hozzá, a kristályok minden esetben a pozitív vagy negatív tartalomnak megfelelően rendeződtek!

A szavakból sugárzó energia hatása után azt is megvizsgálták, hogyan reagálnak a vízmolekulák a különböző zeneművekre. A pohárba töltött vizet hangszórók elé állították, és néhány percig "hallgattatták" a vízzel a zenét. A fagyasztást követő mikroszkópos megtekintés során kiderült, hogy a komolyzene ugyanolyan kedvezően hat a vízre, mint a kedves szavak. A heavy metal azonban összezavarta a kristályokat, és azok szabálytalan, diszharmonikus alakzatba rendeződtek.

Forrás: www.masaru-emoto.net
Forrás: www.masaru-emoto.net

Így néz ki a víz közelről Mozart 40. szimfóniája és egy heavy metal zene után

Próbáld ki!

Szükséged lesz három azonos méretű befőttesüvegre, amit megtöltesz azonos mennyiségű főtt rizzsel. Önts annyi - azonos mennyiségű és hőmérsékletű - vizet a rizsre, hogy épp ellepje. Ezután csavard rá az üvegekre a tetejüket, majd cimkézd fel őket: az elsőre írd a "Szeretlek!" szót, a másodikra azt, hogy "Utállak!", a harmadikra pedig ne kerüljön semmi. Tedd félre az üvegeket, és 3-4 hét múlva nézd meg, mi történt a rizzsel!

Kételkedőknek, türelmetlenkedőknek

Ha túl macerásnak vagy valószerűtlennek tartod a kísérletet, netán nem szeretnél ennyi ideig várni a végeredményre, a YouTube-on több ilyen témájú videót találsz angol és magyar nyelven egyaránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.