fashion week szilveszter ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk körben, szőnyegen ülve, éjfélkor kissé imbolyogva koccintva, vagy egy zajos dübörgő klubban, ahol jókedvedben vadidegeneknek kívánsz boldog újévet. Az is lehet, hogy inkább egy varázslatos bál, rézfúvósokkal, ötfogásos vacsorával, malaccal, aminek alma van a szájában, és ahol te leszel Hamupipőke. Melyiket választanád?

iStockPhoto
iStockPhoto

Karácsonyt követően, mikor bőven kipihentük a vásárlási láz fáradalmait és az ételtúladagolással járó kellemetlenségeket, itt az idő felkészülni az év legnagyobb bulijára. Bár talán tévesen definiáljuk a "legnagyobb buliként", hiszen szinte mindenkinek van egy félresikerült szilveszteri partiról szóló története. Mi csak bízni tudunk benne, hogy a lehető legfergetegesebb buliban búcsúztatjátok az évet, a helyszín kiválasztását azonban rátok bízzuk. Szokásunkhoz híven viszont most sem maradhatnak el a stílustippek, ezúttal a szilveszteri hacacáréra hangolva. Íme!

Egy kis házibuli

Itt biztosan azokkal lehetsz, akik tényleg közel állnak hozzád, és akikkel örömmel intesz búcsút ennek az évnek. Házibuliba menni azért szerencsés, mert így öltözékünket sem kell túlkombinálni: mi most egy eklektikus összeállításra gondoltunk, romantikus ruhácskával és vad motoros csizmával. Ebben biztosan jól érzed majd magad, kiegészítőid pedig bőven kompenzálják majd a ruha egyszerűségét, a bőrnadrágra hajazó leggingsről nem is beszélve. Sminkedben nyugodtan térj el a megszokottól, amiben a pigment kellő segítséget nyújthat: használd szárazon vagy vízben elkeverve!


Dzseki: H&M; csizma: Deichmann; ruha: Reserved; táska: Springfield; hajpánt: Látomás; leggings: Stradivarius; nyaklánc: Pimkie; pigment: Mac


Fever night

Ha szórakozóhelyre mész, és mondjuk a helyszín nem egy romkocsma (ez esetben inkább a legelső összeállításban érdemes gondolkodni), bátran nyúlj kirívó, nőies darabokhoz. A fekete flitteres szoknya mindenképp ebbe a kategóriába tartozik, amit viselhetsz hasonlóan feltűnő felsővel, de akár egy egyszerű trikóval is. Cipőd legyen magas sarkú, merész színű és vonalvezetésű! És mivel ma este bármit megtehetsz, sminkedet hatalmas műszempillákkal tedd még hangsúlyosabbá, de vigyázz, a ragasztót ne a szemhéjadra, hanem a műpillák tövére vidd fel!


Felső: Stradivarius; szoknya: Reserved; fülbevaló: Coyoco; táska: Pull & Bear; cipő: Lanvin for H&M; combfix: H&M; gyűrű: Mango; műszempilla: Mac


Hamupipőke bedobja magát

Már hónapokkal ezelőtt megvettétek a meghívót, sorra kapod a telefonhívásokat, amik mind az öltözékedre vonatkoznak. Egy bálba bizony nem elég, ha öt perc alatt összedobjuk a szettünket, már csak azért sem, mert van néhány szabály, aminek nem árt megfelelni. Bár a kesztyű nagyon mutatós és nőies, mégis csakis nagyestélyihez illik viselni (ilyenkor a meghívón "white tie" szerepel), és felette semmiképp sem viselünk ékszert. Ha nem kell nagyestélyibe öltöznöd, bátran gondolkozz a kis feketében, amit aranyszínű kiegészítőkkel dobsz fel. Ha nem szeretnél túlzottan szofisztikáltnak tűnni, a cipőd legyen extrém magas sarkú, hangsúlyos mintájú!


Ruha: Pimkie; sál: Stradivarius; cipő: Next; táska: Pull & Bear; fülbevaló: Coyoco; bugyi, fűző levehető pánttal: Women'Secret; rúzs: Yves Saint Laurent


10 tipp másnaposság ellen - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=owlXMlujnouTOPY0


Galéria: A Divatkreátor döntőjén jártunk!

/1012/A_Div20101220165655



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.