Heti stílusmustra - Vizuális terror a vörös szőnyegen

fashion week Hilary Swank Uma Thurman stílus Courtney Cox Naomi Cambell sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntöttünk, nem bonyolódunk bele a cannes-i vörös szőnyegen felvonuló estélyik stílusosztályozásába addig, amíg nem lesz vége az eseménynek. Éppen ezért a heti stílusmustránkon a Cannes köré szerveződő gálákon illetve a városon kívüli premiereken mértük fel, ki győzött meg bennünket és kinek kellene sürgősen stílusleckéket vennie.

Courtney Love és Naomi Campbell

"Ami nem megy, azt nem kell erőltetni!" - csak erre tudtunk gondolni, amikor megláttuk, hogyan teszi Courtney Love egy csapásra közönségessé Riccado Tisci mesterművét a Cannes-ban rendezett 2011 amfAR's Cinema Against AIDS Gala vörös szőnyegén. A műalkotásnak is beillő kollekciót lehet szeretni és lehet nagyon nem szeretni, de az biztos, hogy minden egyes darabját csak olyan nőkre szabadna adni, akik tudják viselni. Nos, Courtney Love nem ez a kategória. A Givenchy tervezője helyében listát írnánk azokról a színésznőkről, akik viselhetik ezeket a couture kreálmányokat, a többiek ugyanis többet ártanak a márkának, mint használnak. Erre a listára egyébként Naomi Campbell sem kerülhetne fel. Ő ugyanerre az eseményre a tervező eggyel korábbi kollekciójából választott - nem több sikerrel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hilary Swank és Uma Thurman

Szerencsére nemcsak vizuális terrornak voltunk kitéve a héten, hiszen vannak olyan hírességek, akik pontosan tudják, mit kell viselniük ahhoz, hogy istennőként tündököljenek vagy egyszerűen csak mesésen nézzenek ki. Hilary Swank például egy ruhácskát, egy szép fülbevalót és egy bájos szaténcipőt viselt. Így elmondva unalmas, a képre nézve viszont szinte megszólal az idei elő-őszi kollekcióból való színes, virágos Oscar de la Renta-ruha és a liláspink topán együtt. Üde, friss összeállítás, amit imádunk. Nem kevésbé Uma Thurman szürke, a nyakkivágás körül virágapplikációkkal díszített Chanel-ruháját. A színésznőnek nemcsak a szín áll mesésen, de a ruha szabása kiemeli az alakját is. Még az sem zavaró, hogy lapos talpú cipőt választott ehhez a gyönyörű nagyestélyihez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.