Ez a legundorítóbb, amit a körmöddel művelhetsz! - Elképesztő manikűr kígyóbőrrel

fashion week manikűr körömlakk szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben van új a nap alatt a körömlakkok terén - idén egy felettébb gusztustalan trend ütötte fel a fejét.

Külföldön már egyre több hölgy kéri a manikűrösétől az úgynevezett kígyóbőr lakkozást. Ez azt jelenti, hogy igazi, élő állat által levedlett kígyóbőrt tesznek a körömlakkra, ezáltal a köröm valóban pikkelyes lesz. Az állat nem sérül, mert azt a bőrt, amit ehhez a módszerhez használnak, már levedlette - így mindössze az a kérdés, akarjuk-e, hogy igazi állati bőr díszelegjen a körmünkön. Korábban már írtunk arról, hogy a tollas manikűr is nagyon divatos mostanában, de ez az újdonság azért gusztustalanabb.

http://andreaclaire.onsugar.com, http://thesuiteworld.com
http://andreaclaire.onsugar.com, http://thesuiteworld.com

Ha mégis nagyon vágysz arra, hogy kipróbáld ezt az új hóbortot, a következőket tedd: szerezz be kígyóbőrt, lakkozd ki a körmeidet lehetőleg élénk színűre, mondjuk pirosra, és a még nedves lakkba igazíts bele egy kis darab bőrt, majd a felesleget vágd le. Mindezt rögzítsd fedőlakkal, és várd az elismerő dicséreteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.