fashion week modell androgün kifutó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint Casey Legler férfiruhában érzi jól magát, egy szerencsés véletlen után pedig most már a fizetését is ezért kapja.

A divatipar mindig képes döbbenetet okozni, gondoljunk csak a korábban nagy visszhangot kiváltó androgün modellre, Andrej Pejicre, aki férfiként pózolt női szerepekben, vagy a nemrég sokak által emlegetett Stav Strashkóra. Azonban nőként férfiszerepben pózolni, nos, úgy tűnik, van még új a nap alatt.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Casey Legler a való életben nő, azonban férfimodellként dolgozik. Legler, aki "civilként" művészettel foglalkozik, saját bevallása szerint imád férficuccokba bújni. Tövig lenyírt haja és magas termete alapján első látásra valóban nagyon fiús, egyedül a hangja árulja el, hogy valójában egy lánnyal beszélget az ember.

Oláh Ibolya éhezik, de nem szégyelli! A cikkért kattints ide!"Úgy tudom, nincs más a szakmában rajtam kívül, aki nő létére férfimodellként dolgozik" - mondja a modell. A lány egyébként a véletlennek köszönheti, hogy a szakmába került, ugyanis egy fotós barátjának szüksége lett volna egy férfimodellre, így a fiús külsejű lányt kérte meg, ugorjon be. A fotók olyan jól sikerültek, hogy az egyik leghíresebb modellügynökség azonnal lecsapott Leglerre.

Ezt viseld ágybabújás előtthttp://www.life.hu/legytrendi/20121121-ezeket-a-fehernemuket-viseld-agybabujas-elott-bugyi-melltarto-csipke.htmlKényelmes ruhák otthonrahttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-kenyelmes-es-trendi-melegitok-pizsamak-mamuszok-otthonra.htmlÁtalakítunk! Meglepetést okozott családjának Bettinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121119-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlA legtrendibb partiékszerekhttp://www.life.hu/legytrendi/20121119-a-legtrendibb-legcsillogobb-partiekszerek-gyuruk-lancok.htmlMinden ruhát feldob a gallér!http://www.life.hu/legytrendi/20121119-minden-ruhat-feldob-a-galler.html3 örök probléma csizmavásárláskorhttp://www.life.hu/legytrendi/20121115-csizma-vastag-vadli-szeles-labfej-alacsony-termet.htmlHajazz a dívákra! - A legjobb alkalmi frizurákhttp://www.life.hu/legytrendi/20121116-hajazz-a-divakra-a-legjobb-alkalmi-frizurak.htmlRosszul öltözött tinisztárból stílusos gentleman lett Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20121116-robert-pattinson-szinesz-az-alkonyat-sztarjanak-stilusa-rengeteget-valtozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.