fashion week Emmy-díj ruha stílus vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége az uborkaszezonnak, beindultak a díjátadók. Míg a vasárnap esti MTV Movie Awards sztárjai igyekeztek minél több cicit és combot villantani, addig a hétfő esti Emmy-gálán az eleganciáé, a hófehéré és a pipacspirosé volt a főszerep. Reméltük is, hogy így lesz, és be is mutatjuk a gála legszebbjeit. 

A legragyogóbb sztárok

Camila Alves

Matthew McConaughey álomszép kedvese már az idei Oscar-gálán is kitett magáért, így meg sem lepődünk azon, hogy ezúttal is ő volt az est egyik legszebbje. A Zuhair Murad-kreáció - ami nagyon emlékeztet bennünket Beyonce idei Grammy-s kreációjára - tökéletesen passzolt Camila hibátlan alakjához. Szerencsés pasi ez a Matthew!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Taylor Schilling

Még véletlenül sem szeretnénk elfogultnak tűnni, de imádtuk Taylor Schilling szintén Zuhair Murad tervezte ruhakölteményét. A fazon, a szín, minden remekül állt a harmincéves színésznőnek, ráadásul az ő halvány bőrszínéhez nem is választhatott volna szebb árnyalatot.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kate Mara

A fiatal színésznő imád különleges szettekbe bújni, és ez sikerült is neki az Emmy vörös szőnyegén. A fehér J. Mendel estélyi kicsit görögös stílusú, kicsit tündérlányos volt - mesésen állt a House of Cards sztárjának.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Allison Williams

A Girls sztárja Giambattista Valli ruhatervező egyik legszebb 2014-es tavaszi kreációját viselte hétfő este. Kétség sem fér hozzá, meseszép volt!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kate Walsh

A sok hófehér ruhacsoda közül messze a legfeltűnőbb volt a színésznő kanárisárga Stephane Rolland kreációja. Kate Walsh vörösesbarna hajához remekül passzolt ez az árnyalat, nekünk pedig jólesett, hogy láttunk egy kis színt is a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Sarah Paulson

Az American Horror Story sztárja talán a sorozat miatt öltözött ebbe a gótikus stílusú Armani Privé ruhakölteménybe? Valószínűleg igen, és bár abban biztosak vagyunk, hogy ez a darab megosztó, mi nagyon szerettük a színésznő választását.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

January Jones

A Mad Men - Reklámőrültek színésznője egy pipacspiros Prabal Gurung estélyiben mutatta meg kiváló stílusérzékét. Ehhez jött a szintén piros rúzs és a fekete kiegészítők, az eredmény magáért beszél.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Claire Danes

A Homeland szőkesége is a pirosra voksolt, méghozzá csipkében: csodaszép volt a Givenchy ruhakölteményben, aminek különösen a hátát imádtuk!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Így festett hátulról:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kaley Cuoco

Egyszerű pixie frizura, Monique Lhuillier-darab, color-blocking: Kaley Cuoco nagyon odatette magát az Emmy-gálán. A feltűnő ruhához nem is nagyon kellett ékszer, a színésznő jól tette, hogy nem díszítette magát karácsonyfának.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Hayden Panettiere

Kétségkívül a Hősök sztárja volt az est egyik legragyogóbbja, és ez nem a csillogó, mélyen kivágott ezüst Lorena Sarbu-kreáció miatt volt. A színésznővel csodát tesz a babavárás, és a napokban az is kiderült, hogy kislánya lesz!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki volt a legszebb az Emmy-gálán?

Akik jobban teszik, ha stylistot cserélnek

Christina Hendricks

A színésznő alanyi jogon csábító és dögös, de ez a Marchesa ruha mégsem volt jó választás. Hiába készült az est egyik trendszínében, a szabás csípőtájékon nagyon erősítette a színésznőt.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Katherine Heigl

A színésznő tojáshéj színű szaténruhában érkezett a díjátadóra. Az anyagválasztás rémes volt, a szín is hasonlóképp, ehhez jött még a magas nyakrész és a könyökig érő ujj - ezek együtt éveket öregítettek Heigl kisasszonyon.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kristen Wiig

Míg Kaley Cuoco jól tette, hogy az extra ruhához nem választott kiegészítőt, addig Kristen ruhája hangosan kiált valamiért, ami legalább kicsit feldobná ezt a túlságosan egyszerű kreációt. Egy Emmy-gálán mi többet várunk.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki hibázott nagyobbat a ruhaválasztással?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.