Csak tűsarkúban lehetsz nőies? Divattippek Sápi Vivitől

Forrás: Polyak Attila -
fashion week trükk praktika magazin Sápi Vivi tipp Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak okoz fejtörést, hogyan öltözzenek a mindennapokban nőiesen, mégis kényelmesen. A Kon-tour következő epizódjában Sápi Vivi influenszer négy olyan szettet mutat nekünk, amellyel bizonyítja: tűsarok nélkül is tudunk nőiesen öltözni.

Tinédzserként kezdjük el igazán keresni a stílusunkat: kísérletezünk hajtrendekkel, kipróbálunk sminktermékeket és a divat területén is bontogatjuk a szárnyainkat. Az öltözködésben az a fantasztikus, hogy nem tudunk végzetes hibát véteni, nem úgy, mint frizuránk esetében. Ellenben az komoly kihívást jelenthet, hogy az alkalomhoz illő legjobb szettet alkossuk meg.

Milyen stílusú összeállítás válasszunk: sportosat vagy csinosabbat? Mi passzol jobban a ruhánkhoz: lapos cipő vagy tűsarok?

Egyáltalán: kell-e magas sarkú a csinos, divatos megjelenéshez?

Forrás: Polyak Attila

A Kon-tour következő részében Sápi Vivien TikTok-sztár négy különböző összeállítást mutat nekünk, melyek a csinos és nőies vonalat képviselik, mégis mindegyiknél a kényelem került a fókuszba. Megmutatja, hogy melyik az a ruhadarab, amelyből tucatszámra van a szekrényében, és a végén egy igazán különleges, nőies outfitben is láthatjuk.

Ha eddig te is azt hitted, hogy csak a tűsaroktól lesz csajos a szetted, akkor mindenképp nézd meg a Kon-tour legújabb epizódját, mert Sápi Vivi garantáltan rácáfol erre.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.