Schobert Lara megdöbbentő vallomása: "Nem vagyok tisztában az értékeimmel és az adottságaimmal"

fashion week modell Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, Schobert Lara bevallotta, hogy hosszú éveken keresztül csak bő ruhákat hordott, mert el akart bújni.

Schobert Lara édesanyja, Rubint Réka gyönyörű alakját örökölte, így nem csoda, hogy az egyik elismert magyar márka, a Sugarbird fel is kérte modelljének. Larától korábban sem állt távol a divat, mindig is imádta a ruhákat.

"A Sugarbird modellje vagyok. Nagyon szeretem a csapatom és a ruhákat is, mindet szívesen hordom.

Schobert Lara megdöbbentő vallomása: "Nem vagyok tisztában az értékeimmel és az adottságaimmal" Forrás: Schobert Lara / Instagram

Évekig hatalmas, túlméretezett göncökben jártam, mert szerettem volna elbújni, sajnos ez jellemző rám, hogy nem vagyok tisztában az értékeimmel és az adottságaimmal.

Ezt már az iskolában és itthon édesapám is szóvá tette, hogy ne járjak zsákokban. A márkának vannak testhezálló, elegáns darabjai is, így szerettem meg az igazán nőies darabokat is viselni" - mesélte a Blikknek.

Lara elárulta, hogy nem szeret vásárolni, édesanyja hiába kérleli őt, hogy menjenek el együtt ruhát venni, ő mindig nemet mond.

"Ilyenkor anyu vesz nekem ruhákat, átküld egy fotót, hogy mit nézett ki, és ha tetszik, akkor megveszi. Ez hatalmas segítség. Igazság szerint nekem nem számít, hogy valami márkás vagy drága legyen, csak az a fontos, hogy jól érezzem benne magam. Akkor is ezt tartom szem előtt, amikor reggelente a iskolába készülődöm" - tette hozzá Lara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.