Furcsa videó került elő Herczeg Zoltán korábbi divatbemutatójáról

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fashion week divatbemutató Herczeg Zoltán letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokatmondó videóra bukkant a Bors Herczeg Zoltán korábbi divatbemutatójáról. Az előzetesben ülő divattervező és a résztvevők nyíltan beszélnek a kokainról, ami a tények tudatában nem vet túl jó fényt Herczegre.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Herczeg Zoltán lakásán és autójában többféle kábítószert talált a rendőrség. Az ügy súlyát jelzi, hogy hiába kérte a szabadlábra helyezést, elutasította a bíróság, így most a rács mögött várja, mi lesz vele. Úgy tudni, a divattervező mellett egy másik embert is elfogtak, őt viszont kiengedték a börtönből.

A Bors egy igen sokatmondó felvételt talált Herczeg évekkel ezelőtti divatbemutatójáról, amelyet a Kettőnégy blog riporterei forgattak a Hajógyári szigeten. A videóban többen is megszólalnak, többek között MÁZS, Hajdu Steve, Szabó Győző és Vastag Csaba is, akik azon viccelődnek, mennyi kábítószer fogyott az öltözőben. A felvételben Herczeg úgy fogalmaz, úgy jó, ha kemény a műsor és a buli.

„Rengeteget szívunk. Hogy mit? Mindent!"

- mondja egy néző a videóban, amit ide kattintva lehet megnézni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.