Haspóló és bőrnadrág: a 85 éves nagyi ugyanúgy öltözik, ahogy unokája

Forrás: Stephanie de Pena / SWNS/© Stephanie de Pena / SWNS/Stephanie De Pena / Swns / Northfoto -
fashion week nagymama haspóló unoka videó Tiktok öltözködés demencia bőrnadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagymama és unoka között 55 év a korkülönbség, s bár ez okot ad a feltételezésre, hogy teljesen más stílusban öltözködnek, ez nem így van. Mindketten ugyanazokat a darabokat szeretik, hasonlóan öltözködnek a korkülönbség ellenére is. 

Rengeteg követőjük van a TikTokon, s bár sok a negatív visszajelzés, ez a 85 éves Mariah-t egyáltalán nem zavarja. Úgy tartja, őt a divat tartja fiatalon, így aztán szívesen viseli unokája, Stephanie összeállításait.

A 85 éves Mariah és unokája, a 30 éves Stephanie ugyanolyan stílusban öltözködik Forrás: Stephanie de Pena / SWNS/© Stephanie de Pena / SWNS/Stephanie De Pena / Swns / Northfoto

Hogy jól áll-e neki, az vitatható, az azonban, hogy videókészítés közben jól érzi magát, tény. A nagyi nemcsak a haspólókat kedveli, de szívesen táncol is, ráadásul még orvosa is biztatja, hogy folytassa csak a tartalomgyártást, mert az a 2019 óra demeciában szenvedő idős asszony egészségének kifejezetten jót tesz.

@stephanie.depena Grandma’s ready for a hot girl summer All outfits from our summer collection now available #NightDoneRight#grandmaoftiktok#hotgirlsummer ♂️♬ Touch It (remix) - Wisdom Kaye

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.