Minimalista strassz és egyszerű csillogás: ezek a körmök hódítanak 2024-ben

manikűr, kézáplás, köröm
Shutterstock -
színek körömtrend 2024
Már 2023-ban elkezdődött, 2024-ben pedig folytatódik a kettősség a körömtrendekben. Ugyanolyan divatosak lesznek a letisztult, egyszerű formák és színek, mint a csillámporok és a metálos fények. Nézzük, milyen formák, színek és kiegészítők fognak hódítani 2024-ben.

Az előttünk álló évben a körömtrendek fő irányvonala is a viselhetőség lesz: sima felületek, minimalista díszítés, rövidebb körmök és a klasszikus stílusok, például a francia manikűr kerülnek előtérbe. Természetesen azoknak sem kell aggódniuk, akik nem a letisztult, hanem az extravagánsabb körmökért rajonganak, ugyanis a csillogás és a metálos lakkok sem mennek ki a divatból.

Szappanos körmök

Ahogy arról már korábban beszámoltuk, a "szappanos körmök" lesznek a 2024-es év sztárjai. Ezek a letisztult irányvonalat képviselik: a körmök legyenek natúr színűek, de fényesek. Habár egyszerűen néznek ki, az elkészítésük attól még lehet komplikált, hiszen éppen a semleges színek azok, amelyeket nehezebb egyenletes és szép fedéssel felvinni. A lényeg azonban a lezáráson van, ugyanis a színt ebben az esetben mindenképpen egy igen magas fényű fedőlakkal kell lekenni, hogy elérjük a kívánt "szappanos" hatást. 

Minimalista strassz

Azt gondolhatnánk, hogy a strasszok és a minimalizmus ütik egymást, de ha megtaláljuk az egyensúlyt a csillogás és az egyszerűség között, akkor nagyon is jól megférnek egymás mellett. Az egész körmöt borító kristályok helyett néhány pontosan elhelyezett drágakővel sokkal elegánsabb hatást érhetünk el úgy, hogy nem kell a kövekről lemondanunk. Fontos azonban, hogy kizárólag apró strasszokat használjunk, és soha nem többet 1-2 darabnál!

Egyszerű csillogás

A krómporok az elmúlt időszakban egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek, és a szép, gyöngyházfényű hatás került a középpontba. Ezt a trendet annak idején Hailey Bieber terjesztette el, az emberek pedig nem tudják megunni. A legegyszerűbb, legsemlegesebb szín is feldobható egy kis csillogással, de a krómpor és a natúr színek kombinációjával attól sosem kell félnünk, hogy túlságosan csicsás végeredményt kapnánk. Letisztult, mégis különleges hatást érhetünk el ezzel a módszerrel.

Rövid körmök

Az egyszerűség 2024-ben nemcsak a színvilágban képviselteti magát, hanem a körmök hosszában is. Az elmúlt évben a hosszabb mandulaforma hódított, de idén a rövid, szögletes körmöké a főszerep. Ebben az esetben is érdemes a saját körmünket egy erősítő lakkal strapabíróbbá tenni, de a hosszabbításról nyugodtan lemondhatunk! 

Aki az extrémebb stílust kedveli

Idén sem búcsúzunk el teljesen az extravagánsabb megjelenésektől, vagyis nem kell aggódnia azoknak, akik a feltűnőbb színeket vagy díszítéseket szeretik. A piros szín - mint örök klasszikus - ebben az évben is népszerű lesz, ahogy a refelktív lakkok is virágkorukat élik majd. 

Aki ennél is feltűnőbb körmökre vágyik, annak a 3D-s technikát érdemes kipróbálnia. Ennek a lényege, hogy egy-egy forma térben valóban kiemelkedik a köröm síkjából, amelyet árnyékolással tesznek még egyedibbé. Ezzel semmiképp nem érdemes otthon kísérleteznünk, mivel a különböző anyagok rétegezése sok problémát okozhat, ha nem szakértőre bízzuk. A technikával extrém, egyedi, de visszafogottan különleges körmök egyaránt készíthetőek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.