Egyszerű és letisztult elegancia: Kamilla királyné stílustippjei

kamilla királyné
Shutterstock/Copyright (c) 2019 ComposedPix/Shutterstock. No use without permission. - ComposedPix
Kamilla királyné stílus
A brit uralkodó felesége az elmúlt hónapokban komoly stílusváltáson esett át. Az egykor vagány és merész darabokat viselő királyné manapság már a letisztult elegancia híve. Az öltözködési szakértők szerint ez főként azóta figyelhető meg, mióta tavaly májusban hivatalosan is megkoronázták.

Kamilla királyné korábban sokkal lazább, kevésbé hivatalos darabokban jelent meg a nyilvánosság előtt, azonban ez a hivatalos koronázás óta megváltozott

károly király és kamilla királyné
Károly király megkoronázása óta Kamilla stílust váltott: egyszerű, letisztult az öltözéke.
Forrás: Shutterstock

A brit uralkodó felesége az elmúlt hónapokban a letisztult, elegánsabb öltözékben mutatkozik, ami egyébként nagyon jól áll neki. A királyné az elmúlt hónapokban az egyszerű szabású ruhákat részesíti előnyben, de a színeket illetően nem szeret visszafogott lenni, szívesen visel feltűnő darabokat. A kiegészítőket nagyon szereti, főként a mesés fülbevalókat és a nyakláncokat, amelyek kihangsúlyozzák kecses nyakát, illetve a ruházatának elengedhetetlen része a kalap, amivel még magasabbnak is tűnik- írja az Express.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.