Gwyneth Paltrow divattipje: elő a színes farmernadrágokkal

Forrás: AFP/Steven Henry -
menő Gwyneth Paltrow farmer
Ha farmernadrágokról beszélünk, akkor a többség feketében, kékben gondolkodik, pedig ezen a téren is érdemes nyitni a színek felé, ahogyan azt Gwyneth Paltrow is tette. A színésznő és üzletasszony egyre bátrabb visel színes nadrágokat, amelyek nagyon jól feldobják az öltözékét.

A farmer talán a legtöbbet hordott ruhadarabunk, abszolút kedvenc, amelyekből leginkább sötétebb színeket viselünk. A fekete, a szürke, a kék színűek igazi jolly jokerek. Legyen szó sportos, elegáns megjelenésről, egy jó farmer bármelyik alkalomra tökéletes.

A letisztult, sötét színek mellett akad bőven lehetőség feltűnőbb darabokat is hordani. Gwyneth Paltrow  igazi úttörő ebben, ugyanis egyre több alkalommal visel, színes farmereket. A bő szárú fazonok nagyon szépen kiemelik a színésznő formás és hosszú lábait, az élénk színek pedig nagyszerűen feldobják az outfitjét.

Legutóbb Instagram-oldalán mutatta meg az egyik kedvenc piros farmerét, ami remekül állt a színésznőnek.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.