Hilary Swank vadító vörös ruhában jelent meg legújabb filmje premierjén

Hilary Swank az Ordinary Angers premierjén
Getty Images,/Lionsgate's "Ordinary Angels" New York Premiere - Michael Loccisano
hollywood Hilary Swank dekoltázs premier
A 49 éves színésznő Vivienne Westwood Made-to-Order kollekciójából választott magának ruhát a vörös szőnyegre.

A kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank egy gyönyörű, drapírozott, fűzős Vivienne Westwood ruhában érkezett legújabb filmjének (Ordinary Angels) bemutatójára. Az ejtett vállú ruha bíborvörös kreppszaténból készült, és csodás dekoltázst kölcsönzött viselőjének. A feltűnő ruhához Hilary természetes sminket viselt, elegáns, oldalra tűzött frizurájával pedig kiemelte 3,5 karátos gyémánt fülbevalóját.

Lionsgate's "Ordinary Angels" New York Premiere
Hilary Swank legújabb filmjének premierjén
Forrás: Getty Images

Az Ordinary Angels (Hétköznapi angyalok) című film trailere 2023 májusában jelent meg. A filmben Swank egy Sharon nevű fodrászt alakít, akinek élete új értelmet nyer, amikor találkozik egy Ed nevű özvegemberrel (Alan Ritchson).

"A férfi kisebbik lánya májátültetésre vár, Sharon, a harcos fordrászt azt tűzi ki célul, hogy megmenti az életét, és ezért hegyeket mozgat meg. Ami a filmben kibontakozik, az a hit, a mindennapi csodák és a hétköznapi angyalok inspiráló története" - áll az ajánlóban.

A színésznő a hónap elején a Today show vendége volt, ahol arról beszélt, hogy az igaz történeten alapuló film édesapja, Stephen Michael Swank 2021 októberében bekövetkezett halála miatt vált nagyon fontossá számára.

Az apám tüdőátültetésben esett át, így a szervadományozás nagyon-nagyon fontos dolog számomra. A film körülbelül három hónappal apám halála után készült, amikor megkaptam a munkát, úgy érzem, ő küldte nekem a lehetőséget, hogy egy rendkívüli ember történetét elmeséljem. Azt hiszem, ez lett volna apám kedvenc filmje

 - idézte a színésznőt a People magazin.

Hilary Swank 2014 és 2017 között szünetet tartott a a munkájában, nem vállalt forgatásokat, édesapját ápolta a tüdőátültetés után, segítette a felépülésben.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.