Meglepő dolog derült ki a női farmerek méretezéséről: ezt állítja a szakértő

nő, divat, farmer, trend
Shutterstock/Copyright (c) 2016 AlikeYou/Shutterstock. No use without permission. - AlikeYou
méret farmer
A farmernadrág örök klasszikus, amit bármilyen alkalomra fel lehet venni, hibázni nem tudunk vele. Egy szakértő azonban most megosztott egy fontos dolgot a női farmerekről, amiről a legtöbben még biztosan nem hallottak.

Biztosan sokan elgondolkodtak már azon, hogy a különböző fazonú farmerekből miért kell mindig más-más méretet választanunk. Ha az egyik esetében a 38-as számunkra a megfelelő, az nem zárja ki, hogy a másik fazonnál ennél kisebb vagy akár nagyobb mérettel kell számolnunk. Ez nem véletlenül van így. 

Egy népszerű tiktokker szerint a különböző márkák a célközönségük alapján alakították ki a méretezésüket, tehát fontos szerepet játszik, hogy kikre tervezték az adott darabot.

farmernadrág, napszemüveg, nyár
Meglepő dolog derült ki a női farmerekről
Forrás: Thinkstock

"Ha van egy márka, aki inkább a 60 éves korosztályt szolgálja ki, akkor a méretük az ő demográfiai jellemzőit reprezentálja. Szembeállítva ezt egy olyan márkával, amely a tinédzsereket vagy tizenéves vásárlókat szolgálja ki, akkor a méretük nagyon másképp fog kinézni"

 - magyarázza a szakértő. 

A férfiak esetében más a helyzet, az ő nadrágjaik mérete a belső varrás és a derékbőség arányától függ - írja a New York Post. 

@therapeutic.nutritionist

Why do i have 3 different sizes of jeans in my closet that all fit me perfectly???

♬ Just A Girl - No Doubt

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.