Rajongója napszemüvegét viseli Meghan Markle: imádják a nők ezt a kiegészítőt

Meghan Markle Kanadában
Northfoto/ZUMAPRESS -
retro Meghan Markle napszemüveg
Meghan Markle megjelenését mindig is nagy figyelem övezi. Ezúttal napszemüvegével hívta fel magára a figyelmet.

Meghan Markle-t nemrégiben Vancouverben kapták lencsevégre. A fotókon is látható retro stílusú napszemüvegét felkapta az internet, és azóta azt is tudni, hogy a stílusos kiegészítő egy mindösszesen 60 dolláros (körülbelül 20 ezer forintos) darab. Markle egyik rajongója pedig azonnal kiszúrta, hogy a szemüveget korábban a fia tervezte. 

A People magazin megkereste Chase Fishert, aki odáig volt azért, hogy Meghan az ő napszemüvegét viseli.

Anyukám mutatta nekem a képeket, és amikor megtudtam, hogy a hercegné rajong a márkáért, izgatott lettem. Azóta rajongok érte, amióta láttam a Suitsban. 

A napszemüveget az internet azonnal felkapta, a weboldal pedig ahol meg lehet rendelni hatalmas forgalmat bonyolít Fisher nagy örömére, aki elárulta, boldoggá tenné, ha együttműködést alakíthatna ki Meghan Markle-lel. 

Invictus Games Vancouver Whistlers 2025's One Year To Go Winter Training Camp
Meghan Markle napszemüvege most a net sztárja. Forrás: WireImage

Pazar egyszerűség

Egy stílusszakértő is elemezte Meghan Markle Kanadában viselt ruháit, és rámutatott egy kulcsfontosságú üzenetre, amit az öltözködésével próbált közvetíteni a hercegné. Úgy véli viseletei telitalálatok voltak, ugyanis ezekkel megmutatta, hogy remek érzékkel állíítja össze azokat a szetteket, amelyek megmutatják klasszikus, visszafogott stílusát, amely nagyon is a kortárs divatban gyökerezik. Megan Waktins, a SilkFred online divatcég vezető stylistja kijelentette, hogy Harry herceg feleségea pazar egyszerűséget képviseli. Hozzátette, hogy a hercegné öltözékválasztása mögött egyértelműen állt egy üzenet, amelyet Meghan közvetíteni próbált. Erről itt olvashatsz.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.