Pénisznagyobbítás optikailag: nem varázslat, de működik

péniszméret
Shutterstock -
szexuális élet pénisznagyobbítás plasztikai sebész
Ma már biztonságosan és gyorsan elvégezhető beavatkozás, ráadásul az eredménye azonnal látható. Az optikai pénisznagyobbítás egyre népszerűbb.

Az optikai pénisznagyobbítás nem a pénisz hosszabbítására szolgál, csak a vastagítására, ezenkívül csupán optikailag javítja a pénisz méretét – a működésére nincs hatással! Ez tulajdonképpen egy szövetátültetés, amikor 40-50 ml zsírszövetet a hastájékról a pénisz bőre alá juttatunk –mondta el  dr. Falus György plasztikai sebész.

pénisznagyobbítás
Pénisznagyobbítás optikailag: lehetséges, de tudni kell, pontosan mit jelent
Forrás: Shutterstock

A levétel helye adott esetben lehet a szeméremdomb is, ezzel pedig a pénisz hossza is kismértékben nőni látszik. De optikai pénisznagyobbítás esetén ambuláns műtéti beavatkozásról van szó.

Helyi érzéstelenítésben végezzük a beavatkozást. A zsírszövetlevételt egy 5 mm átmérőjű bemeneti nyíláson keresztül végezzük, amíg a feltöltés helye nem nagyobb egy tűszúrásnál. Így a gyógyulásnál is a nagyobb sebre kell ügyelni, úgy, mint bármilyen, hasonló méretű sérülésre 

– szögezte le a szakember.

Minden beavatkozás irritációval jár, így a feltöltött pénisz is érzékenyebb, duzzadtabb lehet néhány napig, esetleg valamivel tovább. Az eredmény állandósulása ennél hosszabb folyamat.

A vastagodás biztos, de páciensenként eltérhet a mértéke, mert a visszatöltött szövetnek jellemzően 50%-a marad meg (de ez akár 70% is lehet), a többi felszívódik. Ez általánosságban 6 hónap alatt történik meg, akkor tekinthetjük véglegesnek az állapotot. A felszívódást befolyásolja az életmód, például a dohányzás: minél egészségesebb a szerv vérkeringése, annál jobb és stabilabb az eredmény

 – ecsetelte Falus doktor a Hot Beautynak, majd a gyógyulási folyamatnak a pácienst érintő részére is kitért. 

Fontos, hogy ebben a 6 hónapban a páciens kerülje a szűk alsóneműket, nadrágokat, a fizikai dörzsölődést és a fokozott igénybevételt. A sze­xuá­lis életet is érdemes kerülni néhány hétig, és a teljes gyógyulásig ezután is csak óvatosan művelni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.