fashion week öltözködés ruhadarab minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francia romantika, egyszerű elegancia vagy épp sportos lazaság. A csíkos minta nem hiába hatalmas kedvenc, és az sem lehet a véletlen műve, hogy a 2011-es tavasz-nyári szezon egyik alapmintájává választották a tervezők.

www.style.com
www.style.com

Fendi, Marc by Marc Jacobs, Prada

A csíkos kövérít - ezerszer elhangzott már ez a mondat, de egy kicsit sem állja meg a helyét. Persze nem árt vigyáznunk a csíkokkal, hiszen tény, hogy egy rossz helyen összpontosuló vonal előnytelennek láttatja a testalkatot. Ettől függetlenül mi mindenkit arra buzdítunk, hogy viseljen sok-sok csíkos holmit, no persze előtte mérlegelje, hogy biztosan okos választás-e az adott fazon. Ha sikerült szerelembe esni, a következő tippek biztosan tetszenek majd!

Csíkosat csíkossal!

Nem, határozottan nem őrültünk meg. A csíkos felső, csíkos alsó kombináció igenis működhet, sőt mi több, optikailag kifejezetten csalóka lehet. Azon a tájékon, amit növelni szeretnél, viselj széles, ritkán csíkos ruhaneműt, míg a kicsinyítendő testrészeken apró, sűrűn csíkozottat. Az összkép igazán bohém és retrós lesz. Egyszer kell kipróbálni, utána mindig szívesen viseled majd.

www.style.com
www.style.com

Prada

Finom kiegészítés

Jóval szolidabban is megközelíthetjük a trendet: a szett kulcsdarabja legyen csíkos, a kiegészítők pedig mind egyszerűek! Érdemes szem előtt tartani, hogy ebben az esetben a csíkos darabot engedjük érvényesülni, így felesleges teleaggatnunk magunkat hangsúlyos kiegészítőkkel. Ez viszont nem jelenti azt, hogy tilos kiegészítőt viselni. Például egy pink-fekete csíkos ruhához remekül mutatnak a szürke kiegészítők.

www.style.com
www.style.com

Marc by Marc Jacobs, Prada

Horgonyt fel!

Természetesen nem maradhat ki a fehér és a tengerészkék csíkozott kombinációja sem, ami a hamisítatlan nyári szettek egyik alappillére. Ha ruhában, felsőben vagy nadrágban nem preferálod a csíkosat, válassz csíkos cipőt vagy táskát, esetleg ékszereket. Így megelőzheted az esetleges mellényúlást, mégis követheted a trendet.

www.style.com
www.style.com

Prada

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Visszatér egy régi ruhadarab!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110222-visszater-a-body.htmlA legtrendibb kabátok tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110222-a-legtrendibb-kabatok-tavaszra.htmlPink, piros, ocelot - Ez lesz a trend jövőre!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110219-lakatos-mark-pink-piros-ocelot-ez-lesz-a-trend.htmlViselj turbánt 2011-ben!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110215-turbantrend-2011ben.htmlA blézer titkai - Így viseld!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110210-negy-tipp-blezer-viselesere.htmlÍme, a világ legocsmányabb cipője! - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110209-ime-a-vilag-legocsmanyabb-cipoje-foto.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.